UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле па Арсенал и Јунајтед се ситат,Боатенг го ругаат....

Да можат да го купат ќе се навлажнат.
Сега зошто сме навивачи на Арсенал и Јунајтед не смееме да дискутираме? :eek:
Дај бе симни се од облаци.

Не е дека несмееш да се радуваш, далеку од тоа, туку сте контрадикторни. Се палевте, рипавте, скокавте тука, и Сити и лигата англиска подоле од гомно ги направивте, како сте им ја свртеле со црвен, незнам што, за на крај кога изгубивте да кажете, абе па не беше битна утакмицата.. класика пичкарски потег.
Среал? Ова нешто заебанција за Реал треба да е, као демек серел нешто у тој стил?
Лошо.. :facepalm:
Јбг не си навивач на Баерн да знаеш колку е убаво чуството коа вака некој ќе се спротистави како Сити денес, иако мораше да имаме играч помалку за да не притиснат. Јас искрено денес ми се дигна адреналинот појше од цела сезона заедно зошто конечно гледам изедначена утакмица на Баерн а не у втора брзина све победувавме. :)

Мреал, Среал... исто го*но у различно паковање

Се слагам и двата „прекара“ немаат смисла.

Ај сеа олабавете и отстапете им ја сцената на каталонците да го прослават рекордот. :D

Уште неможат да сфатат дека уствари реметот што го јадат не е зашто Баерн изгуби, туку зашто они се палеа како млади мајмуни на темава, али добро не е прв пат да им се одбие од глава. :)
Сега зошто сме навивачи на Арсенал и Јунајтед не смееме да дискутираме? :eek:
Дај бе симни се од облаци.

Смееш бе брат таман работа,кој сум ја да кажувам кој смее а кој не смее....

Ама место гифови да ставате ко петооделенци можеш на пример со аргументи да одговориш зашто не се слагаш за нешто и да побиеш нечие мислење....Ама....

Јбг не си навивач на Баерн да знаеш колку е убаво чуството коа вака некој ќе се спротистави како Сити денес, иако мораше да имаме играч помалку за да не притиснат. Јас искрено денес ми се дигна адреналинот појше од цела сезона заедно зошто конечно гледам изедначена утакмица на Баерн а не у втора брзина све победувавме. :)
Брат ок е, појаки сте за 5 класи од Сити, ама примете ремет пошо се курчевте на полувреме, а знаете обично што следи за предвремено курчење. :)

Никој од тука верувам дека не оспорува оти Баерн е далеку пред Сити, и играчки и тактички и на секој начин. Да ти кажам и јас сакав Баерн да си тепа затоа што Сити игра катастрофално лошо во цела групна фаза, и ако отиде на сметка на Рома стварно ќе биде тапа.

Смееш бе брат таман работа,кој сум ја да кажувам кој смее а кој не смее....

Ама место гифови да ставате ко петооделенци можеш на пример со аргументи да одговориш зашто не се слагаш за нешто и да побиеш нечие мислење....Ама....
За да одговорам со сериозен став, треба да прочитам сериозно мислење. На мал ремет, веднаш генерализации, вау не сте во Европа дрн дрн јариња.

Инаку за топ три прашај ги Хумелс, Рамос, Компани, Годин, Тиаго Силва... доста ти се, вака од ракав.

Најјак муабет ми е тоа дека ремет не е дозволен од фанови на тимови кои отпаднале. :D Што им останува друго на луѓето ебаве, ко прв пат да ви е. :icon_mrgr:

Не е дека несмееш да се радуваш, далеку од тоа, туку сте контрадикторни. Се палевте, рипавте, скокавте тука, и Сити и лигата англиска подоле од гомно ги направивте, како сте им ја свртеле со црвен, незнам што, за на крај кога изгубивте да кажете, абе па не беше битна утакмицата.. класика пичкарски потег.
Среал? Ова нешто заебанција за Реал треба да е, као демек серел нешто у тој стил?
Лошо.. :facepalm:
Реално која англиска екипа освен Челзи има шанси за титулава ? Ајде тепа Сити ама во последните страни никој не пиша дека барем една уиграна акција да направат, играа со играч повеќе против Баерн кој не им правеше бункер. И ако гледаше барем виде прво полувреме додека имаа сили со играч помалку ги надиграа на домашен терен. Па шампион на "најсилната" лига се.Ј

бг такви грешки ко на Чаби и Боатенг се случуваат посебно што Чаби оваа сезона има истрчано најмногу и концентрацијата ќе падне . Само што не смее тим што се бори за освојување да си дозволи такви три кикса(пеналот и двата последни гола). Сити се една од најтапа екипите што имаат квалитени играчи ама тренерот ми делува како глуп да е, ако успеат групи да поминат нема што да бараат понатаму.Шансите да победат некој од фаворите(Реал,Баерн,Барса,Челзи па и Дортмунд ) е иста ко и шансата Арсенал да освои англиско во наредните 10тина години.

Брат ок е, појаки сте за 5 класи од Сити, ама примете ремет пошо се курчевте на полувреме, а знаете обично што следи за предвремено курчење. :)

Никој од тука верувам дека не оспорува оти Баерн е далеку пред Сити, и играчки и тактички и на секој начин. Да ти кажам и јас сакав Баерн да си тепа затоа што Сити игра катастрофално лошо во цела групна фаза, и ако отиде на сметка на Рома стварно ќе биде тапа.
Во ред е бе, прифаќам ремет и секако враќам. Никој не ги сфаќа лично дискусиите. :)

И мене ми е криво за Рома, ама тоа е. Ако ги победат Сити дома барем ќе покажат нешто.

Ме интересира ако Меси и Роналдо 10 пати си ги заменат позициите на вечната листа, дали 10 пати ќе бидеме горди што живееме во времето на Меси? :D

За да одговорам со сериозен став, треба да прочитам сериозно мислење. На мал ремет, веднаш генерализации, вау не сте во Европа дрн дрн јариња.

Инаку за топ три прашај ги Хумелс, Рамос, Компани, Годин, Тиаго Силва... доста ти се, вака од ракав.
Да не беше Боатенг да го покрива Хумелс во финалето на светсткото Аргентина ќе беше шампион и Барселонистите ќе го потеа во наредни 100 години како Меси е најголемиот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom