R
red.devil
Гостин
Сега зошто сме навивачи на Арсенал и Јунајтед не смееме да дискутираме?Леле па Арсенал и Јунајтед се ситат,Боатенг го ругаат....
Да можат да го купат ќе се навлажнат.

Дај бе симни се од облаци.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега зошто сме навивачи на Арсенал и Јунајтед не смееме да дискутираме?Леле па Арсенал и Јунајтед се ситат,Боатенг го ругаат....
Да можат да го купат ќе се навлажнат.
Јбг не си навивач на Баерн да знаеш колку е убаво чуството коа вака некој ќе се спротистави како Сити денес, иако мораше да имаме играч помалку за да не притиснат. Јас искрено денес ми се дигна адреналинот појше од цела сезона заедно зошто конечно гледам изедначена утакмица на Баерн а не у втора брзина све победувавме.Не е дека несмееш да се радуваш, далеку од тоа, туку сте контрадикторни. Се палевте, рипавте, скокавте тука, и Сити и лигата англиска подоле од гомно ги направивте, како сте им ја свртеле со црвен, незнам што, за на крај кога изгубивте да кажете, абе па не беше битна утакмицата.. класика пичкарски потег.
Среал? Ова нешто заебанција за Реал треба да е, као демек серел нешто у тој стил?
Лошо..![]()
Сега зошто сме навивачи на Арсенал и Јунајтед не смееме да дискутираме?
Мислам дека знам зошто.лимони ми се од немциве лимони, цитрони...![]()
Мреал, Среал... исто го*но у различно паковање
Уште неможат да сфатат дека уствари реметот што го јадат не е зашто Баерн изгуби, туку зашто они се палеа како млади мајмуни на темава, али добро не е прв пат да им се одбие од глава.![]()
Сега зошто сме навивачи на Арсенал и Јунајтед не смееме да дискутираме?
Брат ок е, појаки сте за 5 класи од Сити, ама примете ремет пошо се курчевте на полувреме, а знаете обично што следи за предвремено курчење.Јбг не си навивач на Баерн да знаеш колку е убаво чуството коа вака некој ќе се спротистави како Сити денес, иако мораше да имаме играч помалку за да не притиснат. Јас искрено денес ми се дигна адреналинот појше од цела сезона заедно зошто конечно гледам изедначена утакмица на Баерн а не у втора брзина све победувавме.![]()
За да одговорам со сериозен став, треба да прочитам сериозно мислење. На мал ремет, веднаш генерализации, вау не сте во Европа дрн дрн јариња.Смееш бе брат таман работа,кој сум ја да кажувам кој смее а кој не смее....
Ама место гифови да ставате ко петооделенци можеш на пример со аргументи да одговориш зашто не се слагаш за нешто и да побиеш нечие мислење....Ама....
Реално која англиска екипа освен Челзи има шанси за титулава ? Ајде тепа Сити ама во последните страни никој не пиша дека барем една уиграна акција да направат, играа со играч повеќе против Баерн кој не им правеше бункер. И ако гледаше барем виде прво полувреме додека имаа сили со играч помалку ги надиграа на домашен терен. Па шампион на "најсилната" лига се.ЈНе е дека несмееш да се радуваш, далеку од тоа, туку сте контрадикторни. Се палевте, рипавте, скокавте тука, и Сити и лигата англиска подоле од гомно ги направивте, како сте им ја свртеле со црвен, незнам што, за на крај кога изгубивте да кажете, абе па не беше битна утакмицата.. класика пичкарски потег.
Среал? Ова нешто заебанција за Реал треба да е, као демек серел нешто у тој стил?
Лошо..![]()
Во ред е бе, прифаќам ремет и секако враќам. Никој не ги сфаќа лично дискусиите.Брат ок е, појаки сте за 5 класи од Сити, ама примете ремет пошо се курчевте на полувреме, а знаете обично што следи за предвремено курчење.
Никој од тука верувам дека не оспорува оти Баерн е далеку пред Сити, и играчки и тактички и на секој начин. Да ти кажам и јас сакав Баерн да си тепа затоа што Сити игра катастрофално лошо во цела групна фаза, и ако отиде на сметка на Рома стварно ќе биде тапа.
ма није могучеМислам дека знам зошто.![]()
Да не беше Боатенг да го покрива Хумелс во финалето на светсткото Аргентина ќе беше шампион и Барселонистите ќе го потеа во наредни 100 години како Меси е најголемиот.За да одговорам со сериозен став, треба да прочитам сериозно мислење. На мал ремет, веднаш генерализации, вау не сте во Европа дрн дрн јариња.
Инаку за топ три прашај ги Хумелс, Рамос, Компани, Годин, Тиаго Силва... доста ти се, вака од ракав.