UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Коа го читам Стелт со ова Мреал, ми иде слика лани на полуфиналето коа ги гузеа неговите, он со бркот и со затворени очи оргазам доживува МММММММММММММММММММММРЕАЛ.

На мене ми иде слика од синоќа како плакаше и колнеше за 25 (дваесет и пет) евра. Ти реков - ќе се собереме од фан клуб да донираме 1500

Бранко да навиваше за Баерн не биваше ова.

Јас ве разбирам и вас до негде фановите на Баерн ..едноставно немате никаков ривалитет со останатите тимови во Германија бидејќи никој не се издигнал како Баерн и со тоа немаат фанови во странство и па затоа по форумите за да ви биди интересно ви останува да се провоцирате со фановите на другите Европски екипи..Дортмунд,Шалке и останатите тимови ви се како bitches и си играте ашици во Буднес лигата...

Ама пак овие другите како се напнуваат со вас тоа чудо нешто,па посебно вчера дека победија Сити магично се направија слепи на очигледните аматерски грешки на Алонсо и Боатенг и ја направија победата на Сити како во нокаут фаза да ве исплескаа...а Боатенг го направија на рамниште со Мојсов ..Хумелс мекушот бил подобар:pos::pos::pos:

Чудесен играч овој Алонсо, дава голови на една страна, асистира на друга, секаде го има ...

G6xKhRe.png

http://www.bbc.com/sport/0/football/30212184
За Арсенал можеле да се спремат и у некој двор да тренираат.:ROFLMAO:

неможам да верувам дека Бенфика платиле 10 милиона за овој Самарис, трупец невиден :facepalm:

Јас ве разбирам и вас до негде фановите на Баерн ..едноставно немате никаков ривалитет со останатите тимови во Германија бидејќи никој не се издигнал како Баерн и со тоа немаат фанови во странство и па затоа по форумите за да ви биди интересно ви останува да се провоцирате со фановите на другите Европски екипи..Дортмунд,Шалке и останатите тимови ви се како bitches и си играте ашици во Буднес лигата...

Ама пак овие другите како се напнуваат со вас тоа чудо нешто,па посебно вчера дека победија Сити магично се направија слепи на очигледните аматерски грешки на Алонсо и Боатенг и ја направија победата на Сити како во нокаут фаза да ве исплескаа...а Боатенг го направија на рамниште со Мојсов ..Хумелс мекушот бил подобар:pos::pos::pos:

Фала богу останале реални личности во Македонија (y)

Глупава утакмица, ама барем се смеам албанскиот коментатор коа викат Уљк! :ROFLMAO:

Овај Дани ball control 99 има..неможам да верувам како не го викаат за Португалската репрезентација..има некој подобар од него?..какво играчиште,штета што цела кариера во скапаниот Зенит ја помина

Овај Дани ball control 99 има..неможам да верувам како не го викаат за Португалската репрезентација..има некој подобар од него?..какво играчиште,штета што цела кариера во скапаниот Зенит ја помина
го викаат бе у репрезентација Дани,некни баш мислам дека цела утакмица ја изигра

Шо к*р има во тој Зенит, и Хулк имаше поќе опции, ојде Русија да игра за пари, ама сепак сеуште дава по некоја ракета :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom