Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
си ги имаат поделено силите, запнуваат едно полувреме и после само одржуваат предност/пробуваат да одржат. Немаат состави од 25 класа играчи.

Тоа е муабетот. Знаат дека нема да можат да играат вака добро и втора полусезона, ни само едно полувреме, затоа сега ги собираат бодовите а после тоа се тркалаат до крај на сезона. Евертон верувам дека е подобар од тоа.

Тоа е муабетот. Знаат дека нема да можат да играат вака добро и втора полусезона, ни само едно полувреме, затоа сега ги собираат бодовите а после тоа се тркалаат до крај на сезона. Евертон верувам дека е подобар од тоа.
Свонси така направи 2012 мислам, или 2013 кога беше, кога го освоија Карлинг. :D играа до февруари, освоија куп, видоа опстанок е обезбеден и исто им беше дали 8-9ти или 12-13ти.

Не знам дали некој постирал табела ама еве кога никој не ме тагнува :D

ma6bKMu.png

Челзи сеуште доминираат сега со уште поголема разлика пред Саутемтон. Сити сеуште е во борбата за титула. Борбата за место во Европа ја водат Њукасл и Јунајтед ама таа борба за европа ќе биде долга бидејќи во моментов 12тиот го делат само 5 поена од место во ЛШ.

На дното КПР последни, Лестер и Барнли им прават друштво.

Најдобри стрелци:

1.Агуеро (Сити) 12
2. Коста (Челзи) 11
3. Санчез (Арсенал) 8

Од сите тие корнери што ги извел Арсенал, не знам дали еден гол имаат дадено.

Тоа плус големиот посед е показател на залудно трошење на времето и играчите во нападот со никаква ефикасност и резултати.

Тоа плус големиот посед е показател на залудно трошење на времето и играчите во нападот со никаква ефикасност и резултати.

Јас ако ти кажам дека Ливерпул има сигурно над 110 корнери и нема ниту еден гол дадено :D

Јас ако ти кажам дека Ливерпул има сигурно над 110 корнери и нема ниту еден гол дадено :D

Сигурно не сте полоши од Јунајтед , катастрофа им се корнерите , не памтам јас корнер сезонава кој стигнал до играчот за кој е наменета топката , стално ја избацува прввиот играч од спротивниот тим.

Сезонава? 2009та последен пат бевме успешни по корнери :)

Ова важи за сите три екипи. Арсенал Ливерпул и Манчестер. Нив не им се моментално средени побитни работи, види игрите топло-ладно се, ќе бараме корнери да се на ниво. Верувам ради тоа не можат да спијат менаџерите навечер. :D

има 2 ловрен даено еден против саутемптон мислам и против свонси у мики маус куп

Сезонава? 2009та последен пат бевме успешни по корнери :)
Да лоши беа ,но оваа посебно се лоши, веќе не ми е ни мерак корнер да ни падне знам дека е џабе трошење време само.

има 2 ловрен даено еден против саутемптон мислам и против свонси у мики маус куп

Против Сотон гол дадоа Стерлинг и Стариџ на почеток на сезона за 2-1.
Иначе, муабетот ми е за ПЛ.

Си измешал нешто, Ловрен даде за Сотон ПРОТИВ Ливерпул лани :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom