Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Довер- 3+
енглезиве досега слабо ги гаѓам на голови, па да пробам вечерва(кој пробал се пострал:D)

ПАОК-2 кошарка
претходната грциве ја добија убедливо, оваа можеби нема да е така али многу сигурна двојка ми е. Доста квалитетна екипа се и не смеат да пропуштат бодови кај аутсајдеров.

Psg malku zeznato..ama idam so 1000den.

Attachments

• uploadfromtaptalk1416921366177.png
    uploadfromtaptalk1416921366177.png
    607,4 KB · Прегледи: 57
vleze doublov, ama jas pameten prepisav od ovde nekoj hokej Islanders over 5,5 a zavrsi 0-0 :pos:
never again

denes
Barca 1,43 Barca u19 1,25 Chelsea x2 1,23 i uste edna za uslov na pogolema uplata
Спортинг нема да го уништи марибор? ... јас се спремам за дабл Спортинг+Јуве на поголема кешовина.... инаку гледам стат. од првиот меч у Словенија, португалците имале 27 шута на гол , незнам како не ги демолирале.. последно коло на Шалке им чукнаа 4 комада... мислам дека ова е зицерче на денот...

Челзи и со реми иде 100% понатаму.

Чисто да си имате во обѕир, да не биде како со Арсенал работата...

А и Леверкузен-Монак би требало да биде 1 споре мене..добра квота има.
Ako izlegvaja utakmicite kako ti so gi prognoziras za Celzi dosega Celzi vo premier ke se borese za opstanok, vo liga sampioni posledni ke bea vo grupata a Costa ke imase imase isto goloj kolku Baloteli

Челзи и со реми иде 100% понатаму.

Чисто да си имате во обѕир, да не биде како со Арсенал работата...

А и Леверкузен-Монак би требало да биде 1 споре мене..добра квота има.
I leverkuzen e ojden ponatamu so bod ako e za taka

Зa денес идеме вaкa
1.Кaдетен H2
2.Пaoк H2
3.Нoрвешкa Ж 1иТ1
4.Спoртинг 1и 3+
5.Сити (0) 1
6.Шaхтиoр 1иТ1
7.Линц-Стег H1

Како ме извадија Барса младиве... Ќе се посрамотеа од овие умрениве Апоел кои до ова коло имаа 0-12 гол разлика.

Андерлехт утре добар кец , одлично value , галата се у распад систем, андерлехт со трите гола и нерешеното у сред Лондон ми ветува добри шанси за победа на домаќинот.

Спортинг нема да го уништи марибор? ... јас се спремам за дабл Спортинг+Јуве на поголема кешовина.... инаку гледам стат. од првиот меч у Словенија, португалците имале 27 шута на гол , незнам како не ги демолирале.. последно коло на Шалке им чукнаа 4 комада... мислам дека ова е зицерче на денот...
na sporeden ke go igram Sporting 1, na glavniov go stadov 1x 1,08 za uslov poso so ovie 3 vejke imav 2,20 koef

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom