Kajgana Song Contest #37

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Еден вокал, еден глас, еден ист човек. It's simple. Се бира пејач, не песна/бенд.

Ф

Флеш

Гостин
Mojoт избор за овој натпревар е James Brown ...

Простете за последниот пат што не гласав , заборавив :)

Shakti

The blue-lidded daughter of Sunset
Член од
6 ноември 2012
Мислења
918
Поени од реакции
3.372
Требало Бон Скот да го ставиш, поѕверски вокал има(л)...
Бон Скот е бе друже. И мене ми е тој позакон, затоа го избрав него место другиот. Ај слушни поубо.:D

Клошар.

Еднаш бев 4NHK0.
Член од
6 јуни 2014
Мислења
965
Поени од реакции
850
Бон Скот е бе друже. И мене ми е тој позакон, затоа го избрав него место другиот. Ај слушни поубо.:D
Абе на сликата на Брајан ми заличи, како што ги немам 3-4г. слушано, добро е и имињата што му ги знам :).

Shakti

The blue-lidded daughter of Sunset
Член од
6 ноември 2012
Мислења
918
Поени од реакции
3.372
Модераториве мрза ги има фатено, листата со победници во KSC History не е ажурирана од KSC#21 па наваму. Please don't be mad at me.:X3:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Значи замислата ми беше поинаква, да не се повторува изведувачот. Мислам дека ги има доволно, ајде помислете се. Само нека не се повторува.
Затоа коа ќе ја правиш листата на пријавените, стави ги само имињата на пејачите без песните, за да нема забуни и да не се гласа за најбољи песна, туку за пејач :)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.847
Затоа коа ќе ја правиш листата на пријавените, стави ги само имињата на пејачите без песните, за да нема забуни и да не се гласа за најбољи песна, туку за пејач :)
И во тој случај како би дошло?

Гласам:
12 поени за Стинг од драгонскај пример
10 поени за Стинг од Рики

:D

По мое нека се пријавуваат луѓето со различни песни од исти изведувачи, па кај шо ти пее човекот подобро и кај шо ти е помила песната, лупни им ги поените и така, без мн усложнување.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
И во тој случај како би дошло?

Гласам:
12 поени за Стинг од драгонскај пример
10 поени за Стинг од Рики

:D

По мое нека се пријавуваат луѓето со различни песни од исти изведувачи, па кај шо ти пее човекот подобро и кај шо ти е помила песната, лупни им ги поените и така, без мн усложнување.
Па она рече дека сака да се пријавуваат луѓето со по еден изведувач, т.е да не се повторува изведувачот. Уште на почетокот на натпревариве одлучивме дека форматот на натпреварувањето го одредува победникот :)

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.156
Поени од реакции
13.376
Oвaa мислaм веќе е меѓу пoбедниците :unsure:
Не гледам во ова KSC History дека ја има, једино апдејт да не е ставено од 21 ко што се вика погоре. Него како и да е, ако случајно е зафатена да си останам на Aerosmith :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.550
Поени од реакции
59.236

Kajgana Shop

На врв Bottom