Требало Бон Скот да го ставиш, поѕверски вокал има(л)...Бидејќи Морисон и Плант се веќе на листава, I'm goin' dooown all the way,
I'm on the highway to hell
Oвaa мислaм веќе е меѓу пoбедницитеМногу добри песни те пријавиле браво
@социопатка21 сепак не отиде со грегоријанска музика или техно ?
Бон Скот е бе друже. И мене ми е тој позакон, затоа го избрав него место другиот. Ај слушни поубо.Требало Бон Скот да го ставиш, поѕверски вокал има(л)...
Не е само Тоше де но каде бре без Славе Димитров ?!Kаде бре без Тоше алооо?
Абе на сликата на Брајан ми заличи, како што ги немам 3-4г. слушано, добро е и имињата што му ги знам .Бон Скот е бе друже. И мене ми е тој позакон, затоа го избрав него место другиот. Ај слушни поубо.
Затоа коа ќе ја правиш листата на пријавените, стави ги само имињата на пејачите без песните, за да нема забуни и да не се гласа за најбољи песна, туку за пејачЗначи замислата ми беше поинаква, да не се повторува изведувачот. Мислам дека ги има доволно, ајде помислете се. Само нека не се повторува.
И во тој случај како би дошло?Затоа коа ќе ја правиш листата на пријавените, стави ги само имињата на пејачите без песните, за да нема забуни и да не се гласа за најбољи песна, туку за пејач
Па она рече дека сака да се пријавуваат луѓето со по еден изведувач, т.е да не се повторува изведувачот. Уште на почетокот на натпревариве одлучивме дека форматот на натпреварувањето го одредува победникотИ во тој случај како би дошло?
Гласам:
12 поени за Стинг од драгонскај пример
10 поени за Стинг од Рики
По мое нека се пријавуваат луѓето со различни песни од исти изведувачи, па кај шо ти пее човекот подобро и кај шо ти е помила песната, лупни им ги поените и така, без мн усложнување.
Не гледам во ова KSC History дека ја има, једино апдејт да не е ставено од 21 ко што се вика погоре. Него како и да е, ако случајно е зафатена да си останам на AerosmithOвaa мислaм веќе е меѓу пoбедниците
Еве јаНе гледам во ова KSC History дека ја има, једино апдејт да не е ставено од 21 ко што се вика погоре. Него како и да е, ако случајно е зафатена да си останам на Aerosmith