Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Е, и мене ме потсети на тоа, баш пишав погоре. Само што тогаш бевте коска, Арсенал не можеше да стигне до шанса туку-така, а утакмицава лесно можеше да биде и 3-0 додека да стигнеше шанса на Јунајтед. Тука е разликата, а иначе идејата беше океј.

Да не му постирам на овој погоре што му беше пишувано на Рики за тоа побединчки менталитет. :)

Има разлика голема нормално од тој Јунајтед. Видич и Рио беа столб тоа време. Денес крпевме со МекНер, Блекет, Јанг и Валенсија во одбрана.

Arsenal kolku uslugi im imaat napraveno na Junajted, toa ne e humano. Da pomisli covek deka postojat vo ligava samo da im pomognat na Junajted.

Arsenal's worst league start since 1982. Не знам колку е ова точно ама што не се пофалите со рекордов :icon_mrgr:

Претпазлив беше Јунајтед. Не се пушташе многу во напад туку чекаше можност преку контра тоа да го направи. Имаше во прво Ди Марија таква можност од брза контра да финишира (иако со пас кон Руни ќе беше поопасно зошто беше слободен и во подобра позиција). Падна голот, Арсенал се отвори уште повеќе и уште повеќе имавме простор за поопасни напади. Таа беше и целта на Ван Гал. Ме потсети на неколку дуели под САФ против Арсенал.

Инаку непостоечки офсајд му скинаа на Руни при отворена позиција за гол.
Да ама одбраната ни беше катастрофа и ептен безвеза паничеа. Можеа два-три гола да ни дадат во прво комотно. Не знљм, јас не сум нешто задоволен...ама ај белки ќе се управи играта после враќањето на повредените.

Вилшер штета шо се повреди, игра дечкото во животна форма и секогаш коа ќе заигра како шо треба се некоја повреда ќе го одалечи од терените.. ваљда за оваа повреда нема долго да паузира :-)

Вилшер штета шо се повреди, игра дечкото во животна форма и секогаш коа ќе заигра како шо треба се некоја повреда ќе го одалечи од терените.. ваљда за оваа повреда нема долго да паузира :)

Definiraj zhiti se zhovotna forma. Te molam.

Definiraj zhiti se zhovotna forma. Te molam.
океј де ете нека не е животна форма... во феноменална форма нека е, ама се гледа дека има одличен напредок во играта.. најдобар беше денес на терен без разлика шо промаши чиста шанса, на последниве две утакмици за англија "искина".. само шо уше се понаша "детски" :-)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom