Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сум пишaл исти тикети сo исти утaкмици вo некoлку клaдилници и бaш ти тaa шo јa збoриш не беше меѓу тикетите сo нaјгoлемa дoбивкa. Кaкo и дa е, секoј си имa избoр кaде ќе ги влoжувa пaрите. Немa дa се убедувaм пoвеќе.Ако таму неможиш да ги наплатиш паровите шо си ги погодил каде незнам.
kolku si siguren brat, moze li da se ide so nekoj denar povise ?Nice-Reims 2![]()
Колку помалце инфо кружи за тимовите толку поголема шанса кладилниците да не проценат доволно и да бапнат несразмерно поголем коефициент.Не сваќам како може на ден како сабота полн со прволигашки фудбали ракомет лига шампиони и слично да играте 9та англиска лига ,, значи ајде чемпионшит да си пишал, ама 9та лига каде по квалитет се победни од наша втора лига... ист си како татко ми ,, и он пишува пакистан,индија,северна кореја...
Reims e vo dobra serija , nica igra slabo, spored mene dobar value betkolku si siguren brat, moze li da se ide so nekoj denar povise ?
Могуче е некако да се брани Стеауа т12+ во живо и како?
Знам дека има,ама како да ја бранам?Во Моцарт имаш таква опција.
Стеауа под 1.5 головиЗнам дека има,ама како да ја бранам?
Знам дека има,ама како да ја бранам?
Друже на бет365 имаш 1.44 на стеауа под 1,5. Незз колку ќе ти брка работаЗнам дека има,ама како да ја бранам?