Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koj kod, na ekranot ili icloud?
Па на спецификации скоро исти, LG L90 има за нијанса поголем екран, а Idol 2 Mini S има подобра предна камера.
pa alcatelot povise mi pravi merak nego uste nesto me misli dali da go zemam idol 2 so 5" ili minito so 4.5"Па на спецификации скоро исти, LG L90 има за нијанса поголем екран, а Idol 2 Mini S има подобра предна камера.
Кој ти се свиѓа повеќе тој го земај.![]()
Единствена предност кај Idol 2 mini S спрема Idol 2 е што има LTE чип. Размисли убаво што ти треба.pa alcatelot povise mi pravi merak nego uste nesto me misli dali da go zemam idol 2 so 5" ili minito so 4.5"
Да не си го украл а?![]()
Zemi 5s ako mozes, eden od najdobrite telefoni vo dizajn, isto taka ima odlicna kameraМоже ли кажете дали iphone 5 ili 5s мислење окулу нив?
Ајфон 5 е постар модел некаде семптеври 2012 ,а ајфон 5s после една година 2013 и има голема разлика околу А7 чип едното е стандарден ,а другиот со 64 битен чип и ви препорачувам 5s да земеш и да не си мислиш е сега колку ГБ меморија зависи од вас инаку мојот е 64 гига меморија за 5s зборам.Може ли кажете дали iphone 5 ili 5s мислење окулу нив?