Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера ги гледав мечевите на Подлипник Кастиљо и на Саез, и овој Кастиљо е Федерер за Саез. Коефициентот не е баш сјаен, но не гледам како Саез може да го добие овој меч, се работи за полупрофесионалец.

Видов како.

До сега ги гледав. Овај Кастиљо си ги заборави рацете во соблекувалната, па излезе без раце да игра тенис.
ЈАс па преска после промашајот со Федерер реков ај да се извадам и ја играв оваа (ја препишав де). Резил сум денес со тенисов. :pos:
Од сега ако пишам нешто на темава ставајте lay сигурно промашувам.

ЈАс па преска после промашајот со Федерер реков ај да се извадам и ја играв оваа (ја препишав де). Резил сум денес со тенисов. :pos:
Од сега ако пишам нешто на темава ставајте lay сигурно промашувам.

Не се кладев денес, всушност не се кладам од понеделникот наваму, сакав да само да дадам некој корисен совет, ама не се прославив многу. :)

Торонто често се мачеле со Милвоки, така да може тоа да се проба 2ка со хендикеп

Иако си имам зацртано НБА никад више, сепак уплатив за ситно колку да се прати кошарка вечерва.
Capture.PNG

Ајде Брентфорд, дигнете ме од умрените[DOUBLEPOST=1416605137][/DOUBLEPOST]
Ајде Брентфорд, дигнете ме од умрените
Уу ова беше брзо :)[DOUBLEPOST=1416605398][/DOUBLEPOST]Штета шо Билбао не издржаа 1 & 2-3, + 2800 ден ми носеа у систем 2/5, и Хорн на ист систем со услов 3/5 + 3800

Фак ПСЖ мислев еднаш од грешка на кладилница ќе имав корист

Momentot koga vidov deka Roda sum gi stail 1 mesto 3+.. Toa e toa, samo Boston Vp < ke ja chekav do kraj na vecherta za 1k so 20 den uplata.

Алмере гг2/2 (гол гол у второ) така да си знаете.
Секое коло ги пишам и ретко кога ме разочараа. Проверете ако сакате

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom