Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
да не се врати она време кога достапно беше италијанско првенствос само и тоа мораше сите утакмици да ги изиграш 1,х, 2

Jako bese toa na vremeto Makedonska Lotarija pa i tip 1X2 imase 1 ili 2 mozese i taka da odigras ako se sekavam dobro.

Unibet е лиценциран на Малта. Тоа му доаѓа како да нема лиценса. Позната заебанција во овие кругови е дека побргу ќе ти помогне поштарот отколку lga malta.
konecno gi dobiv parite na smetka
kolku za informacija gi prijaviv i vo INTERPOL znaci vo sekoja mozna kockrska institucija gi prijaviv i plus vo INTERPOL pa neka lupa glava sea kur me boli[DOUBLEPOST=1416598419][/DOUBLEPOST]znaci withdraw napraviv na 2 noevri mi se vadea deka nemale bank statement od mene im obezbediv bank statement potoa mis e vadea deka bilo problem so bankite 3 dena izgubiv u tutunska banka i na kraj ispadna deka vinata ne bila na tutunska nego na FORTIS poland bankata na UNIBET
vo meguvreme mi napravia revers na parite i pola pari gi ebav na UNIBET i dneeska samo pola me isplata me izgiravaa so ttaa finta gadoviiiiiiiiiiiiii

konecno gi dobiv parite na smetka
kolku za informacija gi prijaviv i vo INTERPOL znaci vo sekoja mozna kockrska institucija gi prijaviv i plus vo INTERPOL pa neka lupa glava sea kur me boli[DOUBLEPOST=1416598419][/DOUBLEPOST]znaci withdraw napraviv na 2 noevri mi se vadea deka nemale bank statement od mene im obezbediv bank statement potoa mis e vadea deka bilo problem so bankite 3 dena izgubiv u tutunska banka i na kraj ispadna deka vinata ne bila na tutunska nego na FORTIS poland bankata na UNIBET
vo meguvreme mi napravia revers na parite i pola pari gi ebav na UNIBET i dneeska samo pola me isplata me izgiravaa so ttaa finta gadoviiiiiiiiiiiiii

:pos:

Да бе, до твоите 100 евра им беше дојдено, беа решени да ти ги земат по секоја цена. Веројатно и посебен тим формираа со стратегија како да те заебат.

:pos:

Да бе, до твоите 100 евра им беше дојдено, беа решени да ти ги земат по секоја цена. Веројатно и посебен тим формираа со стратегија како да те заебат.
100 evra 100 evra moi si se i ne sum dolzen da me ebavaat po 20 dena

Кога си должен те ебаваат по 20 дена?
ne nego si gi baraat parite odma .....[DOUBLEPOST=1416599109][/DOUBLEPOST]brat iskreno da ti kazam gi tolerirav ali samo vadea nekoe obajsnuvanje deka vinata e vo fortis poland ne mi doslo do 100 evra ali me nakurcija epten 3 dena se ebavav po banki da vidam sto e problemot
epa sea neka se ebavaat oni so tie sto gi prijaviv ot lta malta mi odgovroija
of gambiling commisan uk mi odgovorija i od ecogra mi odgovorija za mojot slucaj pa sea sto me boli kur neka se ebavaat oni

Абе и 10 евра да се не е битно твој се парите , ама требало да бидеш малку пострплив пред да се одлучиш на тој чекор ... многу што се калдат редовно што стават/повлекуват пари им се случува да наидат на некој застој до месец дена , ама ако не си направил некој прекршок на сајтот нема шанси да не те исплатат барем за топ 3 сајтови што се зборам.

Dali nekoj slucajno ima Skrill debit mastercard ili mora da bides resident od Europian union za da izvadis takva karticka, bidejki taka najlesno moze da se povlecat parite?

Dali nekoj slucajno ima Skrill debit mastercard ili mora da bides resident od Europian union za da izvadis takva karticka, bidejki taka najlesno moze da se povlecat parite?
Или Е.У. резидент или да свртиш големи пари на скрилот(се работи за илјади евра).

Луѓе да прашам, Skrill не ми дозволва префрлување на пари доколку штиклирам дека се за кладење, а доколку штиклирам дека не се, немам дозвола да ги префрлам на bet365 бидејќи се означени дека се за Не-Кладење. Некој има најдено начин околу ова, или да знај страна за кладење шо не му е гајле дали се за кладење или не ?

Фала.

Dear

Thank you for contacting Unibet!

I dont think there is anybody to blame here, I am very sorry you had problems with your transfer but since the details were not accepted by your bank there is not much we can do about this. I am glad you finally received your money and belive me we dont keep them so your have to use them. As you noticed the amount was missing from your account it was on the way to the bank. So please accept my deep apology for your trouble and I thank you for your patience and understanding of the whole situation.

eve so mi pratija objasnuvanje so cekam tolku od sajtot se da im ebammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nikoj ne e kriv so cekam 20 dena za moite pari sve da im ebam si ja preflaat odgovornosta na eden na drug se da im ebam

Дечки дали некој знае после колку добивка ти ставаат лимит на акаунтот? Не планирам шур бет да играм, но ме интересира сепак.

Дечки дали некој знае после колку добивка ти ставаат лимит на акаунтот? Не планирам шур бет да играм, но ме интересира сепак.
Нема некое генерално правило. Лимитираат кога некого ќе проценат за опасен играч. Прогуглај, ќе сретнеш безброј искуства.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom