Фан клуб - РК Вардар

Незнам што е тука смешно кога Ренато има играно врвен ракомет за најдобрите клубови, има освоено ЛШ, минатата сезона беше најдобар стрелец во ЛШ, игра напад(сам решава натпревари), одбрана, шутира пенали, и е меѓу најдобрите десни бекови дури и на негови 39 години а да не правиме муабет на кое ниво играше кога беше помлад.

А и интересно е како во секоја тема пишуваш дека Ренато шутира пенали, а Вардар нема пеналџија кога Брумен е каде каде подобар пеналџија од Ренато. Значи не постои утакмица каде Вугринец не утнал пенал кога шутира барем по 3 пенали.

И лани беше интересно кога металург со ренато и ојлевски налета на кил....:свиркам:
Кил за Металург е проблем али за Вардар не е нерешлив проблем. Вардар оваа сезона треба да се плаши и да бега колку што може подалеку од тимови како Барса, Веспрем и Киелце.[DOUBLEPOST=1416509390][/DOUBLEPOST]
А и интересно е како во секоја тема пишуваш дека Ренато шутира пенали, а Вардар нема пеналџија кога Брумен е каде каде подобар пеналџија од Ренато. Значи не постои утакмица каде Вугринец не утнал пенал кога шутира барем по 3 пенали.
Ако си го следел ќе знаеш дека има доста утакмици каде Ренато имал 100% шут на пенали. Вардар сеуште нема сигурен изведувач, посебно не во Брумен, ете го виде против Веспрем во финишот што направи. Тоа може многу да ги чини во елиминационите напревари каде секој пенал се брои.

Уште бе не сте го банирале овој ? само за што пишува глупости треба бан да добие ништо повеќе...

Незнам што е тука смешно кога Ренато има играно врвен ракомет за најдобрите клубови, има освоено ЛШ, минатата сезона беше најдобар стрелец во ЛШ, игра напад(сам решава натпревари), одбрана, шутира пенали, и е меѓу најдобрите десни бекови дури и на негови 39 години а да не правиме муабет на кое ниво играше кога беше помлад.
Минатата сезона најдобар стрелец во ЛШ беше Момир Илиќ.

Што е работава и Столе што нема да игра со Веспрем? за Брумен ништо не пишале али црвен во последна минута сигурно е суспензија.

Што е работава и Столе што нема да игра со Веспрем? за Брумен ништо не пишале али црвен во последна минута сигурно е суспензија.
Ne dobi direkten crven mislam, ne bi trebalo da e suspendiran.

Ренато беше до фајнлфорот, затоа што не играше таму падна зад Илиќ.
и само ради ова Вугринец треба да се прогласи за најдобар стрелец а? :tapp::pos::facepalm::LOL::sleep::P:unsure::cool::cuc::X3::гик::свиркам:
па искрено ако така гледаш тогаш и Дибиров е најдобар стрелец, не е крив он што не играше у финале :eek:
незнам со постовиве изгледа засилуваш темпо за да бидеш изгласан за најглуп пост у 2014

Столе и Горбок се здобиле со ситни повреди и мораат на кратка пауза.

Каков човек бе еј Вугринец требало да биде најдобар стрелец ама дека не играл на Ф4 му ја зеле титулата,па тужи го Момир што да ти кажам друго:pos::pos:

и само ради ова Вугринец треба да се прогласи за најдобар стрелец а? :tapp::pos::facepalm::LOL::sleep::P:unsure::cool::cuc::X3::гик::свиркам:
па искрено ако така гледаш тогаш и Дибиров е најдобар стрелец, не е крив он што не играше у финале :eek:
незнам со постовиве изгледа засилуваш темпо за да бидеш изгласан за најглуп пост у 2014
Дибиров беше и повреден против Хамбург, па би требало и за тоа да добие дополнителен бонус. :нинџ:

не е суспендиран, ќе игра сигурно.[DOUBLEPOST=1416560171][/DOUBLEPOST]
Да ги кажеме и недостатоците. Како што кажа и Kasabian, нема убавина во играта на Македа и често знае и да исфорсира шутеви од 9 метри како Лацковиќ, а притоа да има подобри опции. Во секој случај лесно знае да се пробие на 6 метри, има два пара муда, има силен шут, а ми се чини дека и една сезона заврши и како прв асистент во Асобал. Мене највеќе ме радува тоа што негова главна позитивна карактеристика е тоа што е прејак во одбрана. Буквално машина, таков играч ни треба за да можеме во иднина да парираме на Бундеслигаши, Барса, Веспрем.[/quo
Пријателе што ќе ти е убавина? поготово од калибарот играчи на Македа? Класичен шутер е, јебеш игра гледај да не можат шутот да му го видат, голот е битен кој ти се замара сега за играта.
[DOUBLEPOST=1416560878][/DOUBLEPOST]
Да ги кажеме и недостатоците. Како што кажа и Kasabian, нема убавина во играта на Македа и често знае и да исфорсира шутеви од 9 метри како Лацковиќ, а притоа да има подобри опции. Во секој случај лесно знае да се пробие на 6 метри, има два пара муда, има силен шут, а ми се чини дека и една сезона заврши и како прв асистент во Асобал. Мене највеќе ме радува тоа што негова главна позитивна карактеристика е тоа што е прејак во одбрана. Буквално машина, таков играч ни треба за да можеме во иднина да парираме на Бундеслигаши, Барса, Веспрем.
Пријателе а што ќе ти е убавина на игра, на калибар од такви играчи? Разорен шут, да не знаат од кај ги плеска. Таков играч и му фали на вардар да го бутне голот од 10 метри. Карабатич е пример игра на сила убавина нема.[DOUBLEPOST=1416561802][/DOUBLEPOST]Македа е несомнено потребен за вардар. Нешто како Карабатич манете ми убавина во игра, шут од 10 метри и разорен играч. Карабатич никој не го прашува дали убав гол дал, битно младичот си ги плеска по газето и го полни контото на барса, Македа е таков калибар нека се угра со вардар ќе видите дечкото што знае.

Последно уредено:
јас не го видов али мораше да му даде таков фаул во последна минута е црвен, еден другар гледал на ТВ вика црвен му дале :D
еве и потврда
Знаеш дека црвен картон се дава и за 3 исклучувања, нели?

јас не го видов али мораше да му даде таков фаул во последна минута е црвен, еден другар гледал на ТВ вика црвен му дале :D
еве и потврда

2 минути му даде, бидејки беше 3то исклучување доби црвен, а бидејки не е директен црвен автоматски значи дека не е суспендиран :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom