Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Е да извиниш али на форумов никој од нас не рекол дека не е класа Робин. Башка и мислам дека тогаш тебе тe немаше на форумов, лани негде се појави и тоа од Астон Вила кога изгубивте :d Не ме лажеш мене, меморијата ко слон имам. Дека викавме дека е арогантно и препотентно створење да, ние и сега викаме дека е таков ама тогаш вие ни викавте битно давал головиА као ние не знаеме дека не е класа напаѓач, ама пробај објасни му на склерозана. Тој уште мисли дека Фламини е nobrainer buy....
И ја сакам да не го дадеше РВП кај вас или да го купеше Коста, ама кога нема никој Велбек ќе го праиме муабет. Сто пати сум кажал рвп дур играше кај нас и пред 2012 кога даде 30+, грото ваши навивачи не го рецкаа 5% чак и ван рејпист беше тогаш, за после да ни кажуваат колку бил јак.

Велбек е супер играч да го имаш во тим, но не е за големи амбиции а и вие и така имате играчи што знаат да трчаат и да креираат, ви треба финишер, затоа не сфатив зошто го земавте. Тој сакаше кај нас да е прв избор а прв избор пред Руни и Перси, ни на сон. Мислам дека ќе лета и од кај вас ако купите некој Кавани, Мавани и остали, зашо така ќе отиде на крило, па пак ќе се буни и се јово наново.