Машко со долга коса ?

• Креатор на темата Креатор на темата Хакет Мен
  • Време на започнување Време на започнување
Точно е дека мажите помалку се средуваат ама пак машко средено е еднакво на хипстер, одбивно делува освен на другарките околу него.
Не изгледаат исто, првата е секси а втората ќе живее со мачки :D
На крај крајева не на секоја фаца стои долга коса, ама не е до косата до фацата е :)
Тука се слагам, има некои ептен убаво им стое, али ептен малку се. А и друга ствар зошто не сакам мажи со долга коса, јас иам долга коса, ако и маж ми има, превише пари би ни оделе на шампони, регенератори, силиконски капки ...:D вака поарно нека си биде тој скроз кратко потстрижен.:P

Тука се слагам, има некои ептен убаво им стое, али ептен малку се. А и друга ствар зошто не сакам мажи со долга коса, јас иам долга коса, ако и маж ми има, превише пари би ни оделе на шампони, регенератори, силиконски капки ...:D вака поарно нека си биде тој скроз кратко потстрижен.:P

Убо размислуваш, икономист си...спремна за мажење :D

Точно е дека мажите помалку се средуваат ама пак машко средено е еднакво на хипстер, одбивно делува освен на другарките околу него.

Од кога е битно дали машко делува одбивно на нешто друго освем на девојки? :D

...или ќелав, ни шампон, ни чешел, поубо здравје...
Зш нон-стоп да давате пари за фризер?:)

Шала на страна. Јас во живот немам ставено ни силиконски капки, ниту пак регенератори. И мојата коса е идентична ко оној на сликата (бушавиот). :)

И ако е само од економска причина, тогаш воопшто нема проблем. Ако нечиво задоволство е да носи долга коса, па и одреден специфичен стил нека го носи (што би рекла за оние кои се шатираат ко четка во разни бои!?). И тоа е стил, и ова е стил. Разликата е во реакцијата и прифаќањето на општеството. Ко на пример, јас и ден денес си имам некои навидум смешки надимаци поради косата. :)

Од кога е битно дали машко делува одбивно на нешто друго освем на девојки? :D

Машко што се средува е Хипстер
Аnd
hipsterс
like
i don`t :D
Не дека ич не треба да бидат средени, ама и на жени им делуваат одбивно верувај :cautious:

Ја не поднесувам хипстери, али друга ми беше поенатата :D

Шала на страна. Јас во живот немам ставено ни силиконски капки, ниту пак регенератори. И мојата коса е идентична ко оној на сликата (бушавиот). :)

И јас.
И мојата.
Пеглај ја, јас вчера прв пат мушки ја испеглав :icon_lol:[DOUBLEPOST=1416499710][/DOUBLEPOST]
Ја не поднесувам хипстери, али друга ми беше поенатата :D
Знам што ти беше, нели гледаш дека пробувам да избегнам одговор затоа што немам објаснување :icon_mrgr::icon_mrgr:

И јас.
И мојата.
Пеглај ја, јас вчера прв пат мушки ја испеглав :icon_lol:

Еднаш се случи и тоа, пред свадба. Па одма ја „размонтирав“ т.е. се избањав. :D

Штета што немам слики, да се посмеевме малку. :)

Еднаш се случи и тоа, пред свадба. Па одма ја „размонтирав“ т.е. се избањав. :D

Штета што немам слики, да се посмеевме малку. :)

Другите ќе се посмееа јас ќе те разберев :coffee:

...или ќелав, ни шампон, ни чешел, поубо здравје...
Зш нон-стоп да давате пари за фризер?
:)

И ако е само од економска причина, тогаш воопшто нема проблем. Ако нечиво задоволство е да носи долга коса, па и одреден специфичен стил нека го носи (што би рекла за оние кои се шатираат ко четка во разни бои!?). И тоа е стил, и ова е стил. Разликата е во реакцијата и прифаќањето на општеството. Ко на пример, јас и ден денес си имам некои навидум смешки надимаци поради косата. :)
Каков фризер човече што збориш јас ке го средам дома со машинка, и тоа на најниско. Па фарби, бланшови да ми купува не иде у предвид.
Шала на страна... кој како сака нека си се носи. Јас кажав дека мене лично не ми се допаѓаат мажи со долга коса (освен у ептен ретки ситуации), поубави ми се оние скроз кратко стрижени. Али за вкусовите не се дискутира, на секој различна ствар му се допаѓа.

Машка и женска долга коса не е исто. Машката коса е покрута, потешко се смирува, а и мажите (повекето) не обрнуваат многу внимание на средувањето, едноставно ја оставаат таква како што им е.
Hairstyles-for-Boys-with-Long-Hair-33.jpg

long-hair-girl-wallpapers_38303_1680x1050.jpg

исто изгледаат?

Ne, vtorata loso spiela ili nesto. Prvata e srcus. :LOL:

Не изгледаат исто, првата е секси а втората ќе живее со мачки :D
“првата“ е машко - Крис Арунделtumblr_m1id51kvxn1ql9h78o1_r1_500.jpg
и се согласувам, навистина е секси срцка
600fullhris-arundel.jpg
ја знаете таа теорија според која поголем дел од луѓето се латентни бисексуалци? I told you so:sneaky:
tumblr_ls0r96PWAt1ql9h78o1_400.gif

“првата“ е машко - Крис Арундел
и се согласувам, навистина е секси срцка

ја знаете таа теорија според која поголем дел од луѓето се латентни бисексуалци? I told you so:sneaky:

Извини ама јас само површно погледнав а и уосталом личи на женско, за Њот не знам
www_MyEmoticons_com__smokelots.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom