Машко со долга коса ?

• Креатор на темата Креатор на темата Хакет Мен
  • Време на започнување Време на започнување
Силиконски капки, од Авон со зелена капачка.
Или ако сакаш да ти биди малку поисправена, имаше до пред некое шампони за исправување на косата, на Нивеа беа мислам.

Фала многу, ми имаа спомнато силиконски капки еднаш, сега ми текна. Прво ќе се распрашам за шампон (y)

Дај кажете некое средство за да ми ја изрелаксира косава оти после миење ми е „зашто ме људи избегавају“ ама да не ми ја мрси премногу и да не ми ја лепи, нешто како влажен сјај да биди.
Жал ми е да ја врзувам и стегам насекое, нека подиши малку ебаго :eek:

Било кој балсам би требало да ти врши работа со редовно миење. Јас користев на Гарниер. Прва лига. И избегнував силиконски капки. Пробај си и види што ќе и одговара на твојата коса најдобро.

Па едноставно вкус,а за вкусови не се дискуира:giggle:
Зошто да не се дискутира? Гледаш погоре, убави се односно не се убави девојките со кратка коса. И тоа се вкусови за кои се дискутира. :)
Инаку Ок, секој да си има свое мислење. :)

Се зезам :),кој како си се допаѓа нека си се носи,има убави машки и со долга и со кратка коса,исто и женски

Ех, кога би можел да имам ..............
women-long-hair-7.jpg

Ако си се бендисал тој со долга коса, нека си носи. Мене лично не ми се допаѓаат мажи со долга коса, не ми изглеат средено.

Mислам дека е апсолутно неважно дали има долга коса или воопшто ја нема.Важно е да има нешто друго кое нема никаква врска со физичкиот изглед.

Ако си се бендисал тој со долга коса, нека си носи. Мене лично не ми се допаѓаат мажи со долга коса, не ми изглеат средено.

Тоа значи дека скоро сите жени скоро цел живот изглеат несредено.

Тоа значи дека скоро сите жени скоро цел живот изглеат несредено.
Машка и женска долга коса не е исто. Машката коса е покрута, потешко се смирува, а и мажите (повекето) не обрнуваат многу внимание на средувањето, едноставно ја оставаат таква како што им е.
Hairstyles-for-Boys-with-Long-Hair-33.jpg

long-hair-girl-wallpapers_38303_1680x1050.jpg

исто изгледаат?

Машка и женска долга коса не е исто. Машката коса е покрута, потешко се смирува, а и мажите (повекето) не обрнуваат многу внимание на средувањето, едноставно ја оставаат таква како што им е.
Hairstyles-for-Boys-with-Long-Hair-33.jpg

long-hair-girl-wallpapers_38303_1680x1050.jpg

исто изгледаат?

Ne, vtorata loso spiela ili nesto. Prvata e srcus. :LOL:

исто изгледаат?

Точно е дека мажите помалку се средуваат ама пак машко средено е еднакво на хипстер, одбивно делува освен на другарките околу него.
Не изгледаат исто, првата е секси а втората ќе живее со мачки :D
На крај крајева не на секоја фаца стои долга коса, ама не е до косата до фацата е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom