Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Значи денес 3 утакмици ги глеав 3 за 3 и ја уплатив само ова бразилскава а и некој друг ги спомна низ темава истите
првата веке беше почната,втората ја читав ко бајаги 2ка низ портали двете влегоа(втората водит 1-0 90мин) а овие Атлетико ПР ако местат ке местат на големо 2во1 и јеботе Робињо дава гол кај Сантош човече :facepalm: нека вртат нека не се дупат
едит 2-0 ова другата

За утре од специјалистите за кошарка чекам нешто за Евролигава да се изјаснат.

за утре слабо има а ...

ама ја лакомиот газ ке искарам од патика некои утакмици ке ги ставам за поголема сума и ке паднам ..:гомце::вонзем:

Не дека немало вакви случаи кај европскиве селекции али они коа го праат тоа многу подобро го прикриваат и го прават со стил, а овие глупациве ова го прават ептен селски и провидно. Треба да им лупнат казна за ова. Иначе да денес имаше некои од африканскиве што мирисаа на Х, баш вчера ги глеав али не стигнав денес за нив да уплатам.[DOUBLEPOST=1416439441][/DOUBLEPOST]
Ова со коњите оди нездраво добро. Денешниот биланс е +1125 евра од почетокот на проектот. Се работи за точно 17 дена, со уплата од 20 евра по бет. Интересно е тоа што на две кладилници, Coral и Boylesport е направен минус од околу 1600 евра. најголемиот плус е направен на Smarkets, Bet365 и Sportingbet.

Сега размислуваме да го зголемиме влогот на 25 евра.

Само не ми е јасно како знаеш за кој коњ да играш, пратиш тоа или играш само од осет на коефициентот ? Пошто во тој случај ми личи на она со кучињата на времето што го имаше по кладилници.

Само не ми е јасно како знаеш за кој коњ да играш, пратиш тоа или играш само од осет на коефициентот ? Пошто во тој случај ми личи на она со кучињата на времето што го имаше по кладилници.

Трките со коњи на кои се кладиме немаат врска со тие трките со кучиња кои ги имаше по кладилниците. Ова се вистински трки, кои реално се случуваат, можеш да ги гледаш на Бетфер. Тие трките со кучиња беа снимени траки, а луѓето практично се кладеа на снимки. Жива глупост.

Што се однесува до изборот на коњи, нема да откривам ништо за принципот по кои се доаѓа до типот, затоа што таа школа кошташе пари, и тоа поприлично, но ќе ви кажам дека и таму се се сведува на кладење на value бетови.

Трките со коњи на кои се кладиме немаат врска со тие трките со кучиња кои ги имаше по кладилниците. Ова се вистински трки, кои реално се случуваат, можеш да ги гледаш на Бетфер. Тие трките со кучиња беа снимени траки, а луѓето практично се кладеа на снимки. Жива глупост.

Што се однесува до изборот на коњи, нема да откривам ништо за принципот по кои се доаѓа до типот, затоа што таа школа кошташе пари, и тоа поприлично, но ќе ви кажам дека и таму се се сведува на кладење на value бетови.

Знам дека беа снимени тие трки со кучињата, цел систем беше тоа паралелен низ повеќе кладилнци низ државава. Муабетот ми беше како да одлучам за кој коњ да се кладам кога не следам кој коњ и џокеј какви се. Кога единствено инфо ми е тоа што ми го дава кладилницата. Има некој страни, или некој начин отприлика да се одреди за кој коњ веројатноста да победи е поголема. Бидејќи сигурно и таму не победуваат секогаш најмалите коефициенти.

Знам дека беа снимени тие трки со кучињата, цел систем беше тоа паралелен низ повеќе кладилнци низ државава. Муабетот ми беше како да одлучам за кој коњ да се кладам кога не следам кој коњ и џокеј какви се. Кога единствено инфо ми е тоа што ми го дава кладилницата. Има некој страни, или некој начин отприлика да се одреди за кој коњ веројатноста да победи е поголема. Бидејќи сигурно и таму не победуваат секогаш најмалите коефициенти.

Ние уплаќаме коефициенти помеѓу 3 и 15. Ти кажав дека не можам да ти откријам по кој принцип се бираат коњите. Не е единственото инфо она кое го дава кладилницата, најважното инфо се крие во движењето на коефициентите во одреден дел од денот. Коефициентите на коњите се подинамични отколку оние на другите спортски настани.

Нa првa си пoмислив декa прaите некoј вид sure бет сo пoкривaње пoвеќе кoњи пo нaјгoлеми мoжни цени.[DOUBLEPOST=1416440831][/DOUBLEPOST]Глеaм мaргинaтa нa кoњите е дoстa нискa пo клaдилниците и не ме чуди дa сум у прaвo :rolleyes:

Нa првa си пoмислив декa прaите некoј вид sure бет сo пoкривaње пoвеќе кoњи пo нaјгoлеми мoжни цени.[DOUBLEPOST=1416440831][/DOUBLEPOST]Глеaм мaргинaтa нa кoњите е дoстa нискa пo клaдилниците и не ме чуди дa сум у прaвo :rolleyes:

Не се sure бетови, и не ги затвараме. Се работи за чисто кладење.

Не се sure бетови, и не ги затвараме. Се работи за чисто кладење.
Бaтaли кoњите кaжи штo имaш нaученo зa кoрелaцијaтa меѓу исхoдoт oд мечoт и движењетo нa квoтите кaј фудбaлските мечеви.

Не можам да ви откријам ова,не можам да ви откријам она...па што к*р тогаш не замараш за твоите игри,трикови,биланси итн?
Си мислиш во нуклеарна централа работиш или квантна физика измисли.

Ебаго,какви ликови човече.

Овој педеров Ирвинг со граница 21.5 коша 4 пати во 5 дена ме ебе за пари ...... по 20 коша дава -.- педер скапан .... не знам само дал е случајност или не ...ама ме влече нешто дека не е..

Unics Kazan - Anadolu Efes зошто Ефес има толко висок коеф ? ? ? евролига

Бaтaли кoњите кaжи штo имaш нaученo зa кoрелaцијaтa меѓу исхoдoт oд мечoт и движењетo нa квoтите кaј фудбaлските мечеви.

Јас ти гарантирам дека ако успееш една година да ги уплаќаш флат стејкс НА ПОЧЕТНИОТ КОЕФИЦИЕНТ сите коефициенти кои ќе одат надолу за 10-20 % од почетниот коефициент, ќе бидеш многу богат човек. Е сега прашање е до кој момент во движењето надолу е профитабилно да ги уплаќаш.[DOUBLEPOST=1416470386][/DOUBLEPOST]
Си мислиш во нуклеарна централа работиш или квантна физика измисли.

Тоа така ти се чини затоа што тебе најелементарната математика ти изгледа како квантна физика. Ако не те интересираат моите постови, слободно прескокни ги. Не му е судено секому да напредува. Клади се како шти се кладиш и урлај КАЈГАНО МАГИЈО !!!!

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom