Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам за вас ама мене страв ми е да играм онлајн. Со овие лудиве на власт нема играчка. Фрчат само инспекции, ујп, полиција, се пишуваат европски казни на велико. Играм на помали суми и не ми се ризикува за ситно да плаќам 1000 евра казна. Знам дека со скрилот има начин донекаде да се заобиколи "правдата" ама сепак коа ќе ми текне колку тешко се заработуваат 1000 евра не ни помислувам да се коцкам со толкава сума.
И сега од некаде ќе се појави @Carla Suarez Navaro и ќе ти рече дека можат да ти плукнат под џамот :icon_lol:

И сега од некаде ќе се појави @Carla Suarez Navaro и ќе ти рече дека можат да ти плукнат под џамот :icon_lol:
Види, да ја имам неговата банка за играње ич не ги е.ам и ја ќе се коцкам онлајн. Ама вака со банка помала од 100 евра не ми се есапи тоа никако.

Де па и ти Шпанскиов состав го направи како да којзнае колку е јак, со една Белорусија имаа само 4 шута во рамки на голот 90 минути. Од друга страна кај Германците ќе играат Геце, Милер, Крос и Кедира. Бељараби е најдобар стрелец сезонава за Леверкузен и сигурно ќе сака да се докаже, истото важи и за Воланд/Крусе. Единствено одбраната незнам како ќе се покаже.

Германски менталитет и да играат со 5 постава пак ќе одат на победа, јас би ја изиграл DNB2 околу 2.5 има.
досега 2 во голот направија,значи се трудат дечките да се поправат :) убаво рече ова се пријателски и не се за фрлање пари,мене на шпанците ми фаќа окото заради споменатите причини,да не надополнувам дека германија лошо игра овој период и со првиот состав во квалификациите.........истото важи и за шпанците,но тие имаат подобар поспремен ростер по мое мислење

Кој игра онлајн, на ситно препорачувам Украина-Литванија draw no bet 2@ 8 . Конопљанка, Јармоленко, Зозуља и остала багра им се на клупа. Не би ме чудело да изгубат.

Ќе може ли некој да ми објасни како да започнам со онлајн обложување.o_O

Кој игра онлајн, на ситно препорачувам Украина-Литванија draw no bet 2@ 8 . Конопљанка, Јармоленко, Зозуља и остала багра им се на клупа. Не би ме чудело да изгубат.

Ја гледам какви шанси си прават 100% незнаат да леазираат, овде гол не паѓа

Ги чекам Аргентина гол да даде и Франција 2+, поукопани не може да бидат. Абе пријателски ли се што ли се, ќорав гол нема... Шведска се брани со 11 играчи а Португалија со 10, едино Роналдо не е во одбрана. Изгледа фудбалот почна да не се игра за давање голови. (y)

Ги чекам Аргентина гол да даде и Франција 2+, поукопани не може да бидат. Абе пријателски ли се што ли се, ќорав гол нема... Шведска се брани со 11 играчи а Португалија со 10, едино Роналдо не е во одбрана. Изгледа фудбалот почна да не се игра за давање голови. (y)

Па си се штедат играчите од можни повреди на мечеви со никаква важност

Уште пред два дена изиграв тикетче со мексиканиве на него оти не видов кога играат и денес ги чекав само нив за нормално да изгубат од белорусија, ебаму шупаците.

10169428_10152927442215739_3668891844928204232_n.jpg

Португалија еднаш пројде центар во второ полувреме и даде гол, нормално на грешка на Аргентинците. Франција даде гол и во следниот напад имаа пенал кој нормално Бензема го утна, да му ебам простакот. У пченки ја здува, Рамос гомна да јаде за него. Као ги гаѓам најукопаните утакмици не ми е јасно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom