Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
1. Подравка-Турингер Х2 @1.99 + 52> @1.9
2. Швицарска-Литванија 1 и 3+ @2
3. Вардар-Веспрем H1(+1.5)@1.85
4. Хипо-Крим H1(+4.5) @1.9
5. Македонија-Словачка 2@1.95
----------
Тоа е за денес.
Инаку Хипо може да се проба чист кец над 4.5 е коефициентот. Ја не го играм ради малата банка.
Ден 1, so far so good. Криво ми е што не бев похрабар и не ја вметнав и Хипо 1, ама и вака е одлично.

20% по бет. Ако има 5 добри утакмици утре, пак цела банка :)

ОК, дрмај. Денес препишав 4 од петте синглови, само Швајцарија не ја пишав затоа што не играм комбинирани типови. :)

Koга и да се кладам против Вавринка, зијанам.

Ке го довлече сетот у тај брејк спасувајки брејк топки на свој сервис низ целиот сет и на сервис ке го добие тај брејкот, односно мечот.

Истото како против Ѓоковиќ на Ози опен ...

Почна помош и од судиите да добива :pos:

Последно уредено:
16isls3.png

oaxf68.png

1-1, 81 минута.
2-2, 92 минута.

Трет тикет, Гримзби 1-1, 90 минута.

Koга и да се кладам против Вавринка, зијанам.

Ке го довлече сетот у тај брејк спасувајки брејк топки на свој сервис низ целиот сет и на сервис ке го добие тај брејкот, односно мечот.

Истото како против Ѓоковиќ на Ози опен ...

Почна помош и од судиите да добива :pos:
Интересен лик е Вавринка. Денес ќе тепа а утре ќе изгуби 6-0 6-0 од Ноле. :D

Вавринка најдобриот меч во животот, кој го изгуби, го има одиграно против Новак. Ако денес добие Вавринка, утре ќе дадат некои мизерни 1.20-1.30 на Ноле, да не ги погледне човек.

последна на ливче ми е Федерер да тепа 2-1, и виде ли што направи Мурие, 5 сантима топче у аут му даде поени на Вавринка. :facepalm:

Премногу пасивен е, и ке го изгуби мечов.

последна на ливче ми е Федерер да тепа 2-1, и виде ли што направи Мурие, 5 сантима топче у аут му даде поени на Вавринка. :facepalm:

Премногу пасивен е, и ке го изгуби мечов.

Ако направи брејк Федерер, покри се на нет.

Вавринка најдобриот меч во животот, кој го изгуби, го има одиграно против Новак. Ако денес добие Вавринка, утре ќе дадат некои мизерни 1.20-1.30 на Ноле, да не ги погледне човек.
Не знам како да ти објаснам дека во сала, каде нема надворешни услови, шансите на Вавринка се 0%. Значи кога нема сонце, ветер, голема влажност на воздухот и слично, Новак е апсолтен фаворит. Ритернира ненормално, Стан константно ќе биде под притисок на свој сервис и ќе добива ритерни у патики. Нема шанси да добива толку лесни поени после сервис како во денешниот меч. А ако му дадат 1.30 на Новак тоа ќе биде изненадување од епски размери, зашо поише од 1.15 мислам дека нема теорија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom