- Член од
- 11 мај 2014
- Мислења
- 1.020
- Поени од реакции
- 575
Shrewbury 1 1.6
Ponfredina Ah0 (2.3)
Clyde T1 2+
Joventut H2 (+3.5)
Ponfredina Ah0 (2.3)
Clyde T1 2+
Joventut H2 (+3.5)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има ли некое инфо дали Наѓ ќе игра вечерва против вардар ?
Марченко е добар дефанзивец и може да има Браун проблеми со него. Знаеме сите каков смешник е Браун, ако влезе во неговиот ритам со неизнудени и дупли тогаш лошо му се пишува. Најнепредвидлив играч за кладење во светот.Браун е во одлична форма, не гледам како Марченко би му направил брејк. Има еден многу лош пораз од Марченко, пред две години, но кој знае во кој филм бил тогаш. Јас мислам дека 1.8 колку што може да се добие на Браун е добар бет.
E jebiga go izigrav cirkuzantov i od start ovaj mu napravi brejk...Марченко е добар дефанзивец и може да има Браун проблеми со него. Знаеме сите каков смешник е Браун, ако влезе во неговиот ритам со неизнудени и дупли тогаш лошо му се пишува. Најнепредвидлив играч за кладење во светот.
I jas go odigrav. Sega procitav na eden forum deka se zalel na nekoja povreda za vreme na prviot set. Ne znam kolku e vistina. Mene mi e seedno, ako predade sekako go gubam betot, na Betfair e one set completed praviloto za tenis.E jebiga go izigrav cirkuzantov i od start ovaj mu napravi brejk...
Еве го уште еден брејк крка ... да му се мочам во фризурана !
Нема шанси да предаде идиотов .. ќе го изгуби и вториов сет .. осеќам сега ќе му направи брејк .. 6-2 ќе го губи.I jas go odigrav. Sega procitav na eden forum deka se zalel na nekoja povreda za vreme na prviot set. Ne znam kolku e vistina. Mene mi e seedno, ako predade sekako go gubam betot, na Betfair e one set completed praviloto za tenis.
Браун е во мозокот повреден и секогаш кога ќе налета на играч што барем малце може да се задржи во размените он губи како магаре. Типична смејурија од играч, пауза измеѓу сервис му е 3 секунди.E jebiga go izigrav cirkuzantov i od start ovaj mu napravi brejk...
Еве го уште еден брејк крка ... да му се мочам во фризурана !
Браун е во мозокот повреден и секогаш кога ќе налета на играч што барем малце може да се задржи во размените он губи како магаре. Типична смејурија од играч, пауза измеѓу сервис му е 3 секунди.Сервира прв сервис од 220 km/h, го промашува, вториот го сервира 225
Нормално дупла прави, зашо е дегенерик напушен.
![]()
Леле, значи жими еден брат што го имам дома знаев дека ќе ми го пишеш ова. Сакав дури и во “П.с.“ да спомнам дека сеа Ставро ќе ми изеде гомна за Надал.И го тепа Надал.![]()