Папучар(ење) .. колку сте вие папучари?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Чекајте малце да разјасниме прво што е Папучар.. па после за рамноправност ке збориме..

ПАПУЧАРи се уствари мажи кои потполно потпаѓаат под контрола и заповед на жената што уствари прават се за нејзе , додека жената си ја лади пред ТВ , Пилатес , Кафица и другарките (многу веројатно и вара). Жениве се у состојба да речат : "Ааа не си исчистил убаво денес нема да добиеш" (Here puppy , fetch!) .. тапа пример али се осеќаме...

Што ќе постигнеш со папучарење? Ништо , девојката/жената нема да те смета за интересен , или ќе те вара или прашање на време е кога ќе те остави пошто ќе бидеш сметан за мекуш.

Е сега .. РАМНОПРАВНОСТ ВО ОБВРСКИ , да океј е денес да напраиш Кајгана , да купиш за ручек (а успут и цигари како првична цел) , да го наместиш креветот (после добар провод..) , да изсмукаш тепихот после забава ... нека има лимит , манџите , генералката и секојдневието нека си го работи жената ебаго... Жените мењаат сијалици , цепат дрва , преместуваат ормани и сл аргатски работи? :raz:

Покажи поштовање у лимит , ако планира некој да папучари ја препорачувам кастрација у итна постапка бар да не не срами другите... :mist:

:salut:

Папучар сум ако премногу ја сакам односно ќе дозволам да станам нејзин роб и ќе правам се што ќе посака зашто сето тоа ќе ме исполува и мене а и нејзе :smir:
Одличен пост. Хмм кај нас сваќањата за тоа што е папучар се многу дебилни. Па папучар си и ако и кажеш на девојката дека ја сакаш:tapp::tapp: Ќе наведам пример кој се смета за папучарење (од лични искуства :)) чиј одговор треба да се бара во постот што го цитирав, Значи се десило многу пати да ми се јави партнерката и да ми рече те молам дојди одма кај мене (зборам во случаеви кога би ми требало мноооогу време за да стигнам до местото кај што ми рекла :)). Скоро секогаш сум се согласувал, што наидувало на негодувања во околината и пукање сеири:vozbud::vozbud: Епа одговорот е. Ако ме прави папучар тоа што ќе си ја видам саканата и ќе се исполнам до максимум, тогаш ЈАС СУМ НАЈГОЛЕМИОТ ПАПУЧАР ШТО ПОСТОИ:back:

Треба да се знае кој е Адам, а кој Ева... природата ги диктира работите како треба правилно да стојат, не е етички, ни морално, кој се чустува подоле, ондак прашањето т.е. пристапот е повторно дело на природата, хормоните си го прават своето, извинете господине но вие сте ГЕЈ !

Ако ме прави папучар тоа што ќе си ја видам саканата и ќе се исполнам до максимум, тогаш ЈАС СУМ НАЈГОЛЕМИОТ ПАПУЧАР ШТО ПОСТОИ:back:

Дечко ти си во дилузија , за сега хах , не се ставај на клада пред време ... Е кога ќе отидеш многу далеку , до кај нејзе , за да и ја исчистиш флеката на фустанот ... си Папучар :smir:

Дечко ти си во дилузија , за сега хах , не се ставај на клада пред време ... Е кога ќе отидеш многу далеку , до кај нејзе , за да и ја исчистиш флеката на фустанот ... си Папучар :smir:
Не миселв за одење до некаде за да и направам некоја услуга успатно:pos2: туку на пример, се дешава да речеме си го прчам по дома, и ме викне да дојдам во најбрзо можно време за да се видиме:back:. Јас како една од најголемите мрзи што шетаат на земјинава топка тоа не би се мрднал ако ме повика некој друг, али за женска ако треба и со спејс шатл ќе долетам:pos2: Тоа некои го сметаат за папучарење, епа ако е тоа папучарство тогаш со годрост ќе си ја пеам песничкава:back:
Никој не размислува дека тоа ме прави среќен. Дека не го правам затоа што така ми рекле, туку заради тоа што јас ќе се чуствувам многу убаво:wink:

се дешава да речеме си го прчам по дома, и ме викне да дојдам во најбрзо можно време за да се видиме:back:. Јас како една од најголемите мрзи што шетаат на земјинава топка тоа не би се мрднал ако ме повика некој друг, али за женска ако треба и со спејс шатл ќе долетам:pos2: Тоа некои го сметаат за папучарење,

хаха па тоа викам де , дека не е папучарење ... поише накај "Вклоп на Интереси" :vozbud:

Две работи се полоши од добиената вест дека имаш леукемија, да си папучар и да ти шета еским низ куќа, мада за ова второво сеуште се двоумам. :raz:

јас имам идено пешки од градска болница до карпош зашто последните пари ги дадов за да и купам чоколадо на девојка ми...многу ми беше жал за неа зашто и се случија многу тешки работи у фамилија ...и како што ја испраќав од болница и се пријаде чоколадо а ја и купив и покрај тоа што она си имаше пари а мене ми беа задњите.... незнам зашто го направив тоа...уште неможам да си објаснам...(нормално, она не знаеше дека сум си идел пешки до дома)....после некоја недела незнам како дојде муабетот и јас и кажав за тоа...и у тој момент се осетив како папучар...значи не во моменто кога и купив без да знае и идев пешки, туку во моментот кога и кажав за тоа

јас имам идено пешки од градска болница до карпош зашто последните пари ги дадов за да и купам чоколадо на девојка ми...многу ми беше жал за неа зашто и се случија многу тешки работи у фамилија ...и како што ја испраќав од болница и се пријаде чоколадо а ја и купив и покрај тоа што она си имаше пари а мене ми беа задњите.... незнам зашто го направив тоа...уште неможам да си објаснам...(нормално, она не знаеше дека сум си идел пешки до дома)....после некоја недела незнам како дојде муабетот и јас и кажав за тоа...и у тој момент се осетив како папучар...значи не во моменто кога и купив без да знае и идев пешки, туку во моментот кога и кажав за тоа
Тоа си го направил од љубов, тука папучарење НЕМА!!:wink:

Најголем хејтер на папучариииии..! =):ne_zboram

sto vsusnost znaci papucar?
decko koj e kontroliran od svojata devojka?
decko koj ja pravi svojata devojka srekna?
decko koj bi napravil se za svojata sakana da se custvuva sigurno i ispolneto?

vo prilog vi go ostavam moeto mislenje za zborot papucar.

Retko koj vo denesno vreme se ponasa kako papucar(dzentlmen),maskite mislat deka ako se papucarat deka toa ke im se odrazi na nivnata maskost i deka ke bidat zadevani od lugeto so koj sto e opkruzen sekojdnevno(prijatelite),nikogas ne treba da se sramite ako se papucarite poso da si papucar vsusnost znaci da si dzentlmen i da i ja nasocis seta taa pozitivna energija kon tvojata sakana i da ja skries negativnata poso nikoj ne saka negativna licnost,devojkite sakaat da im se obrne vnimanie poveke od sto vusnost oni baraat od svojot partner,nikogas nema da si go navredite svoeto masko ego ako i obrnuvate poveke vnimanie na vasata devojka od kolku na vasite prijateli,iksreno ako poveke vnimanie obrnuvate na prijatelite i na igrite ili na bilo sto odkolku na vasata sakana veruvajte taa kolku i da ja sakate,nema da ostane so vas,ona ke trpi ke trpi se dodeka ne pukne kako balon a dobro znaete deka koga balon ke pukne nikogas poveke nemoze da se popravi,zatoa bidete iskreni sprema vasata sakana,pocituvajte ja i sekoj sloboden moment sto ke vi se pruzi bidete so nea poso toa mnogu i znaci,ne vi vikam da i se javuvate na sekoj 1h i da ja prasuvate sto pravi poso taka samo ke ja gusite i nisto nema da napravite,ostajte ja da dise i od vreme na vreme pravete nekoj sitni raboti za nea poso i sitnite raboti mnogu znacat,ako se sitni.veruvajte ona nema poveke da ve saka ako eden den napravite nesto mnogu ubavo za nea so sto ke se pocustvuva sakana i posle 7+ dena da ne i obrnuvate vnimanie,bidete iskreni i cenete go toa sto go imate so nea,slusajte ja poso i ona ima glas,za vrska se potrebni dvajca.

Ova e moeto mislenje za toa kako treba da se ponasame kon svoite sakani,i nikogas da ne vi bide glupo ako bidete nareceni papucar od strana na vasite prijateli,bas naprotiv zablagodarete im na komplimentot sto vi go davaat,veruvajte tie sto mislat deka ako si papucar e losa stvar togas tie nikogas nema da sakaat iskreno i nema da najdat sreka ponataka vo zivotot,

abe u red e da sakas nekoja ama, papucar e da i go lizes supakot, nemora da znaci ja ako ne i se javuvam sekoj den ako nekad ne i ispolnam toa sto bara deka ne ja sakam, ali denes megu mladite doaga do nesporazum i gi mesaat poimite

хм...папучар е некој кој оди по ќефот на неговата сакана......[ама 100 % по ќефот]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom