Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахахаха и јас пријателе и јас.Со крајни напори се обидувам да станам папучар ама искрено полесно ми изгледа планина да поместам одколку тоа.
Мајко зошто ме роди ваков....

I want to slap you so hard so you won't even remember your name.Со крајни напори се обидувам да станам папучар ама искрено полесно ми изгледа планина да поместам одколку тоа.
Мајко зошто ме роди ваков....
а?...I want to slap you so hard so you won't even remember your name.
Тоа што слушна -.-а?...
Контрадикторноста е нејасна со причина.Тоа што слушна -.-
Не ме зезај. Ја уствари го нејќам, ама сакам да си го добијам.
Како и 90% од женските.
Не бидете папучари (читај педеришта), како ќе си најдам ја муж?
Треба да иаме ние избор или слабо? -.-
Сироти се нивните женски, не можеле да си најдат некој што ќе им го стаи асално, а има добра работа, завршено факултет (ако не работа), знае да комуницира со луѓе нормално и не пие.Контрадикторноста е нејасна со причина.
Али сепак, папучарите се оние свињите што ги јадат најубавите круши...или барем една круша.

Секако...само ем да ем не.Сироти се нивните женски, не можеле да си најдат некој што ќе им го стаи асално, а има добра работа, завршено факултет (ако не работа), знае да комуницира со луѓе нормално и не пие.
Морале деца да направат, ретко која жена се откажува од семејство.
Финтата е, ко ќе ти рече некоја „Нема секс“ да не и речеш „Пф, па сум пукнал ја за тебе, ќе си најдам друга“ и да идеш да си најдеш дрољетина некоја.
Него да и речеш: „Пф, ќе ја ебам другарка ти Сања (што патем, е дроља) утре“, а да не го направиш тоа
Ем не си папучар, ем убавата круша ќе ја јадеш![]()
Мразам папучарење.Може е папучар, али сигурно не е глуп да искача на ова време во паркИмам еден другар (поточно веќе не го сметам за другар) тежок папучар. 4-5 месеци нема излезено со нас у парк и секој ден е со женска му или кај него или кај неа. Најтрагично е што кога го видов случајно на помин и му реков дека е папучар тој си го сфати ко заебанција.Мразам папучарење.