Папучар(ење) .. колку сте вие папучари?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имам прочитано еден пост, кој според мене е многу точен, а и сум се смеел.

Го викаат папучар - а уствари тој е едниствениот кој има женска во друштвото.

папучаpењето е нов тpeнд кај мажите ... но колку и да е нов за нигде е за ништо не го бива :)

Со крајни напори се обидувам да станам папучар ама искрено полесно ми изгледа планина да поместам одколку тоа.
Мајко зошто ме роди ваков....

Со крајни напори се обидувам да станам папучар ама искрено полесно ми изгледа планина да поместам одколку тоа.
Хахахаха и јас пријателе и јас.
Ајде ќе биде и тоа :D

I want to slap you so hard so you won't even remember your name.

Тоа што слушна -.-
Не ме зезај. Ја уствари го нејќам, ама сакам да си го добијам.
Како и 90% од женските.
Не бидете папучари (читај педеришта), како ќе си најдам ја муж?
Треба да иаме ние избор или слабо? -.-

Тоа што слушна -.-
Не ме зезај. Ја уствари го нејќам, ама сакам да си го добијам.
Како и 90% од женските.
Не бидете папучари (читај педеришта), како ќе си најдам ја муж?
Треба да иаме ние избор или слабо? -.-
Контрадикторноста е нејасна со причина.
Али сепак, папучарите се оние свињите што ги јадат најубавите круши...или барем една круша.

Контрадикторноста е нејасна со причина.
Али сепак, папучарите се оние свињите што ги јадат најубавите круши...или барем една круша.
Сироти се нивните женски, не можеле да си најдат некој што ќе им го стаи асално, а има добра работа, завршено факултет (ако не работа), знае да комуницира со луѓе нормално и не пие.
Морале деца да направат, ретко која жена се откажува од семејство.

Финтата е, ко ќе ти рече некоја „Нема секс“ да не и речеш „Пф, па сум пукнал ја за тебе, ќе си најдам друга“ и да идеш да си најдеш дрољетина некоја.
Него да и речеш: „Пф, ќе ја ебам другарка ти Сања (што патем, е дроља) утре“, а да не го направиш тоа :)
Ем не си папучар, ем убавата круша ќе ја јадеш :)

Сироти се нивните женски, не можеле да си најдат некој што ќе им го стаи асално, а има добра работа, завршено факултет (ако не работа), знае да комуницира со луѓе нормално и не пие.
Морале деца да направат, ретко која жена се откажува од семејство.

Финтата е, ко ќе ти рече некоја „Нема секс“ да не и речеш „Пф, па сум пукнал ја за тебе, ќе си најдам друга“ и да идеш да си најдеш дрољетина некоја.
Него да и речеш: „Пф, ќе ја ебам другарка ти Сања (што патем, е дроља) утре“, а да не го направиш тоа :)
Ем не си папучар, ем убавата круша ќе ја јадеш :)
Секако...само ем да ем не.

Papucar? Pa toa e zet kakov saka sekoja majka za svojata kerka, i sin kako sto najmnogu mrzi sekoja majka koga ima snaa.

Kako sto kazuva vicov:
Si zborat dve zeni. Ednata ja prasuva drugata:
-Kako e snaa ti?
-Ma, sto da ti kazam. Edna razmazena, cuvaj Boze. Sin mi kafe i dorucek i nosi vo krevet...
Potoa prvata zena pak ja prasala:
-A kerka ti kako e, slusam se omazila?
I drugata odgovorila:
-A taa ima mnogu dobar maz. Duri i kafe i dorucek i nosi vo krevet...

P.S. Ova vazi i za svekrvite.

Што знам како што стареам, се поголем папучар станувам, порано не ми текнуваше да се јавам на телефон, па кутра девојка се јавуваше во ниедно време за да ме начека дома и да се договориме за нешто. Сега се ми се чини некако имам потреба да се слушнам или видам на дневна база ако сум со некоја....бљак. Ќути што не сум во врска, инаку сам ќе си се мразев.

Имам еден другар (поточно веќе не го сметам за другар) тежок папучар. 4-5 месеци нема излезено со нас у парк и секој ден е со женска му или кај него или кај неа. Најтрагично е што кога го видов случајно на помин и му реков дека е папучар тој си го сфати ко заебанција. :pos: Мразам папучарење.

Абе јас сум либерте и од искуство ви велам СЕ може со договор,има време и за работа и за другари и за женска.

Имам еден другар (поточно веќе не го сметам за другар) тежок папучар. 4-5 месеци нема излезено со нас у парк и секој ден е со женска му или кај него или кај неа. Најтрагично е што кога го видов случајно на помин и му реков дека е папучар тој си го сфати ко заебанција. :pos: Мразам папучарење.
Може е папучар, али сигурно не е глуп да искача на ова време во парк :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom