Скопје Фест 2014 (Евровизија 2015)

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оваа Вера тешка дракулашка да ти била

Мислам дека аранжманот е утнат кај Кајмакоски...кога музиката ја прави еден од најреномираните Шведски композитори, зошто Швеѓаните не го направиле аранжманот...? Инаку од еден од учесниците кој ми е близок дознав дека речиси сигурно е дека Даниел ќе биде..тоа го знаеле сите...колку има вистина останува да видиме

Влатко и Ристо...

family-guy-care-bear-suicide-o.gif

oсеќам дека ќе извадат гиф со танцот на Даниел и ќе биде хит на интернет, танцот, а за песната незнам колкав хит ќе биде.

Кајмакоски да победи на Скопскиов Фестивал ќе биде онака драматична и симболична победа. Избега од Австрија каде што работел во градежништво, се враќа дома па оди да ја освои Австрија повторно, овој пат со музика. Излага на сцена, светлото полека се фокусира на него, започнува песната, Даниел отварача очи и крева чекан нагоре!

Ристо Самарџиев и Влатко убедливо најдобри до сега. Кајмаковски тотално промашена и лоша песна, а ако победи тоа ќе биде тотално незаслужено и на принцип на ХФактор, но на Евровизија победува ПЕСНА и други фактори, а не ХФактор и Wake me од Авичи.

Ристо и Влатко тоа е тоа Дами и Господа.

Лошо.
Таа првата, која и да беше, уопште не ни разбрав шо пее.
Тања има потенцијал, добра балада.
Кајмакоски едвај дочекав да заврши, толку глупа песна и ритам, да заспиеш.
Кај Вера, цело време смеа ме фаќаше, типката пробала нешто рок балада, ова она, али џабе. Ко лилјак изгледаше битно.
И овие кокошката и Ристо, исто глупост. Битно видовме дека Влатче знае да биде другар со бившите, бар мислам дека и Ана и Марјана го имаат поминато. :D

Што беше глупоста со шпицава за Евровизија, ги покажуваат победниците од последните години, и на крај од лани наместо победникот ја пуштија Украина 2013 :facepalm: И шо сеа ако таа беше чудак ондак нема да ја покажуваме и ќе ја криеме дека таа е актуелен победник? :facepalm:

Не не бива. Сите 5 песни комплет со текст, арманжман, музика и пејач катастрофа. Дајте следните 5 да ги видиме.

Добра им е работава што жирито им се странци, барем они пообјективни треба да бидат. Освен ако под странци подразбираат Екс-Ју дружина, или ако се некои со кои однапред ги договориле гласовите...

Добра им е работава што жирито им се странци, барем они пообјективни треба да бидат. Освен ако под странци подразбираат Екс-Ју дружина, или ако се некои со кои однапред ги договориле гласовите...

Пушти си македонско радио и гледај да ги слушнеш добро песните
http://www.radiomk.com/live/radio2/

Еј и подај една перница девојчево додека допее/

Знаете што ми фали на Евровизијава ?

Забава..ама онака all out забава..нешто како Динг Донг на Рок Агресори, Генгста оро...нешто ко песнине на Ластовица/Куку Леле, нешто како Педро...нешто така откачено..вака све ми е шаблонско..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom