Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Momci nekoj da ne ima kalkulator za presmetuvanje dobivka ama so povekje sistemi ? primer 1/2 1/2 1/2 ili 3/4 3/5 3/5 ? nesho taka ? na Tip mk znam samo so 2 e

Не знам зошто го играм пак овој не стабилниов Мареј....со Нишикори губи 2-0, сега тепа...го играв + гејмови....до сега скоро сите мечеви на двајцава идеа до 3 сета..денес еве го си тепа 2-0...кој знае што ќе биде со Федерер..

Народно за утре ке прам уш едно здравје од додатокот
Тубизе 2-3 гола 1,90
СКА 4,5+ 1,60
Јокерит 4,5+ 1,70
Чиенчиано Т1 2+ 1.70
Сао Пауло 0-2 1,80
со 50че 700ки би требало да имат

Berdych-Cilic 1

Некако доста сум убеден во победа на Бердих, знам дека не е во форма, ама сигурно утре добива, квотата негде е 2.20 па дури можи да се проба и 2:0 по сетови за Бердих :)

Македонија-Словачка 1.95 за 2ка
a2P7n1Z_460sa_v1.gif

Лично дознав денес зошто Барнет и ова Гејтсахед биле блокирани за прелази..ејј колку прост и наивен народ сме тоа чудо нешто...цела Битола денес беше растрчана за утакмицата и сите до еден дознаа за овие прелази,па што е најако гледам и тука на форумот се пишело за овие натпревари..страшна работа..

Причината е еден пребогат Албанец од Струга со триста бизниси,на случајно поминување во Битола влегол во Златна Копачка и уплатил 10.000 денари на двете врзани и на двете поединечно исто прелази,имал еден познаник во кладилницата го замолил да му ги покажи ливчињата и кога видел овај се кренало паника...од како ги наполнаа кладилниците со уплата на двата натпревари овие нормално све живо диво блокираа па дури низ цела Македонија..да не беше смешно ќе беше трагикомично

Лично дознав денес зошто Барнет и ова Гејтсахед биле блокирани за прелази..ејј колку прост и наивен народ сме тоа чудо нешто...цела Битола денес беше растрчана за утакмицата и сите до еден дознаа за овие прелази,па што е најако гледам и тука на форумот се пишело за овие натпревари..страшна работа..

Причината е еден пребогат Албанец од Струга со триста бизниси,на случајно поминување во Битола влегол во Златна Копачка и уплатил 10.000 денари на двете врзани и на двете поединечно исто прелази,имал еден познаник во кладилницата го замолил да му ги покажи ливчињата и кога видел овај се кренало паника...од како ги наполнаа кладилниците со уплата на двата натпревари овие нормално све живо диво блокираа па дури низ цела Македонија..да не беше смешно ќе беше трагикомично
Famous-characters-Troll-face-Are-you-kidding-me-417533.png

Јас пишам што дознав денес и дури тројца што ги познавам ми ги кажаа утакмиците и случката..значи не се будали да ме лажат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom