Незнам за другиве ама ја прелаз уплаќам само ако видам огромен пад на квотата(како што беше случај со Нанси во понеделникот) инаку вака од луѓе ретко.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам за другиве ама ја прелаз уплаќам само ако видам огромен пад на квотата(како што беше случај со Нанси во понеделникот) инаку вака од луѓе ретко.
Па разбрав демек чоекот никогаш не играл вкладилница т.е. многу ретко па ете како така одеднаш се решил да клавал такви суми за прелази...демек готово сигурно местени се а тој има милиони и можеби си играл курташак
Па разбрав демек чоекот никогаш не играл вкладилница т.е. многу ретко па ете како така одеднаш се решил да клавал такви суми за прелази...демек готово сигурно местени се а тој има милиони и можеби си играл курташак
Кај брат ми те чекаат за пикадо, ти политики бистриш на форум...
Досега бев,му ја издупив тапата и сега се чекаат кошарките уште да влезат![]()
Ставре ти што мислиш за Дустов утре? Вреди ли да се изигра со оглед на тоа што Кавчич имаше повреда и не е во форма воопшто, а и не тренира како што треба...Кај брат ми те чекаат за пикадо, ти политики бистриш на форум...
Ставре ти што мислиш за Дустов утре? Вреди ли да се изигра со оглед на тоа што Кавчич имаше повреда и не е во форма воопшто, а и не тренира како што треба...
Гасол 8 поени.Лејкерс се трагедии сезонава, а против една од најдобрите дефанзивни екипи во лигата немаат многу шанси. Гасол или Рендолф се играат на плус поени, нема Лејкерс центри што може да ги чуваат овие двајца.
Денес Аргентина дупла победа, Бердих и Белгија 1 супер тип