Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам за другиве ама ја прелаз уплаќам само ако видам огромен пад на квотата(како што беше случај со Нанси во понеделникот) инаку вака од луѓе ретко.

Па разбрав демек чоекот никогаш не играл вкладилница т.е. многу ретко па ете како така одеднаш се решил да клавал такви суми за прелази...демек готово сигурно местени се а тој има милиони и можеби си играл курташак

Па разбрав демек чоекот никогаш не играл вкладилница т.е. многу ретко па ете како така одеднаш се решил да клавал такви суми за прелази...демек готово сигурно местени се а тој има милиони и можеби си играл курташак

И двете тргнаа како што треба што значи човекот си имал колку толку некој извор добар. Сепак голема уплата можеби премногу дознале насекаде, и судијата си ја преместува :icon_lol:.

Затоа кога се има се чути за што помалку да знаат :icon_lol:

Кај брат ми те чекаат за пикадо, ти политики бистриш на форум...

Кај брат ми те чекаат за пикадо, ти политики бистриш на форум...
Ставре ти што мислиш за Дустов утре? Вреди ли да се изигра со оглед на тоа што Кавчич имаше повреда и не е во форма воопшто, а и не тренира како што треба...

Ставре ти што мислиш за Дустов утре? Вреди ли да се изигра со оглед на тоа што Кавчич имаше повреда и не е во форма воопшто, а и не тренира како што треба...

Дустов игра добро во последно време, само што во неделата играше финале на челенџерот во Братислава, кое глатко го изгуби. Никогаш не играм на играч кој играл во финалето на претходниот турнир. Кавчич има и 2-0 во меѓусебните со Дустов. Од друга страна, прв меч на Кавчич од УС Опен, па веројатно вреди да се проба. Мене најмногу ме нервира што коефициентот на Дустов е многу паднат, а јас не го уплатив кога можев на 2.2, а моментно е највисок на Пајнакл со 2, па веројатно нема да го одиграм.

Zvolen - Poprad 5.5+ 1.75
Anaheim - Los Angeles 5.5- 1.55
Argentina - Croatia H1 1.70
Cienciano - UTC Cajamarca 1 1.60
Bolivar - Sports Boys 1&3+ 1.60
Alianza Lima - Los Caimanes 1 1.45
Tubize - St. Truiden 2-3 1.95
на 50 , 1500

Лејкерс се трагедии сезонава, а против една од најдобрите дефанзивни екипи во лигата немаат многу шанси. Гасол или Рендолф се играат на плус поени, нема Лејкерс центри што може да ги чуваат овие двајца.
Гасол 8 поени.
Рендолф 11 поени
:cool:(y)

Денес Аргентина дупла победа, Бердих и Белгија 1 супер тип

Денес Аргентина дупла победа, Бердих и Белгија 1 супер тип

Не знам што сте запнале со Бердрих, кој е во очајна форма. Со Вавринка беше резил, мислам дека и денес ќе изгуби.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom