Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Пинг понгот е најсигурна игра за кладење,ги играш сите кинези против оние што не се кинези и погодок :D....само што ги нема по додадотице иначе како локуми си влегваат кинеските фаворити
Кинези против тие што не се кинези викаш а ?

Со таа разлика што ќе игра кинезот Ли , против ШПАНЕЦОТ Ли , или Кинезот Ли против РУСИНОТ Ли...сите се кинези во ова, си позајмуваат и други земји кинези :D

Auu hahahah ich ne e ochigledno, se iznasmeav.

Ќути , добро што бев дома па ги гледам куп , а овие Унгарциве нонстоп у куп местат ко луди, и сеа глеам црвен им лепат 9коеф и викам да беа толку сигурни дека е местенка ке дадеа помалце па си почекав ама папала маца па на 1х послем на 2.25 ја чекав и сакав крај 1 ама ми ја заклучи утакмицата пенал им дадоа и тоа е тоа :D

Кинези против тие што не се кинези викаш а ?

Со таа разлика што ќе игра кинезот Ли , против ШПАНЕЦОТ Ли , или Кинезот Ли против РУСИНОТ Ли...сите се кинези во ова, си позајмуваат и други земји кинези :D
Кој не е добар за Кина иде у друга земја така да не е толку јак[emoji14]

Да почниме со народниве
Брехин 1иТ12+ 1,85
Барса -40,5 1,90
Барнет 3+ 1,70
Гајтсхед 3+ 1,60
Виена 4,5+ 1,70
Салзбург 4,5+ 1,65
За 35 денари носит 900ки
Од овие кои мислиш дека ти се така посигурни ? :icon_mrgr:

Една работа не ми е јасна, зошто нема ни една наша екипа во ова Eurochallenge купов ? Коа глеам од кај се има екипи па сигурно неколку од нашиве прволигаши се бољи од овие?
Иначе за денес само 1+прво 1+второ на тепка.

Ебем ти хокеј,ја пишувам Гомел 5+ и само таа има 1 гол од цела Белорусија се да им ебам уште неа ја чекам за 17000 илјади

Гледам ја блокирале 2-1 Линколн имате некоја информација?

Последно уредено:
Од оваа прогресија коса ми побеле у курац,се до последна рука стигам :mad:

Ајде Гомел уште 1 гол

Mamicata da mu ja ebam na ovaj sijsling kreten neviden e ... trcav da go stasam nego i ke izgubi idiotov ke me turne prv na tiketov..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom