Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кајгано ајде и мене ден да ме осветли....нека заврши вака Спортинг..

Ех... Рома да е таква да погоди само еднаш.....:X3:[DOUBLEPOST=1415222085][/DOUBLEPOST]
Уплатено во ракомет што значи П1 -2,5 ?
Многу веројатно дека е изиграна како хендикеп на полувреме за некој од тимовите да води или губи со повеќе од 2.5 гола

Последно уредено:
Ne mi se veruva deka "najsigurnite" Fullham i City kje me pagjaat.

Го гледате некој сити, имам тикет во живо изиграо по 1.45 коеф имаа на полувреме за да дадат гол во второ Сити, Баерн, Барселона двете влегоа уште сити чекам упм

Кај е тој Дамевски сега да го постира "добитното" ливче?[DOUBLEPOST=1415222492][/DOUBLEPOST]
прво рипни па викни оп, и 1х да ја чека сити пак ја чека, не му е добитен тикетот, многу вака се изгореле пред време со фалење

indeed

И сеа некој ќе се јави и ќе каже па што го игравте вчера Арсенал, зошто денес Сити. Знаење требало ова требало она не требало. Проклета е ова коцкава ако си среќлија ќе ги избегнеш тие утакмици ако не си ќе ги гаѓаш. Еве се мислам што да играм дабл прво си викам Спортинг и Барса, влагам у кладилница си викам ајде Барса се гости а Сити играат дома и неопходна им е победата и ги ставам Шити.

Мислев да ја пробам прелаз оваа Nottingham али не ми требаат такви глупости, вчера и двете ги пробав ниту една не испадна, затоа ќе си уплатам лига шампиона.
Барселона 2,Сити ГГи3+, Челзи 2 и Шактер 1, вкупно прават околку 5 коеф.
Кога го досудија пеналот за челзи викам готово после 2 месеца пак сум добитен ама кур, маме да им ебам, не знаев дека била толку гадна екипа.

Нешто од мене што мислам дека не би било лошо да се проба за вечер...

Барселона - Ајакс, двоен стрелец да има на мечот.

Со оглед на тоа што во Барса играат Меси, Нејмар и Суарез, секој од овие може да шибне brace вечерва.
Барселона лошо си поминува на гостувањата во Холандија, али по лошите резултати во Примера, пораз од Реал и Селта, очекувам да ја извадат фрустрацијата врз Ајакс.

Коефициентот е 3.50 ... би идел со влог од 300-500 денари.

Messi x 2 ...

На здравје кој испрати ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom