- Член од
- 17 јуни 2012
- Мислења
- 1.934
- Поени од реакции
- 2.438
Кој да знаеТребал си да го земеш![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој да знаеТребал си да го земеш![]()
Ми се свиѓа никот СтавреПа најпаметно ти е да прекинеш сега. Инаку математиката вели деке следните 87 пати нема ниту еднаш да фатиш.
Многу веројатно дека е изиграна како хендикеп на полувреме за некој од тимовите да води или губи со повеќе од 2.5 голаУплатено во ракомет што значи П1 -2,5 ?
прво рипни па викни оп, и 1х да ја чека сити пак ја чека, не му е добитен тикетот, многу вака се изгореле пред време со фалење
Да однесеш во црква едно кило зејтен. Шалке не заслужи пола гол а не па два.Ај Шалке нека даде да не останам банкротиран тотално.![]()
Кога го досудија пеналот за челзи викам готово после 2 месеца пак сум добитен ама кур, маме да им ебам, не знаев дека била толку гадна екипа.Мислев да ја пробам прелаз оваа Nottingham али не ми требаат такви глупости, вчера и двете ги пробав ниту една не испадна, затоа ќе си уплатам лига шампиона.
Барселона 2,Сити ГГи3+, Челзи 2 и Шактер 1, вкупно прават околку 5 коеф.
Нешто од мене што мислам дека не би било лошо да се проба за вечер...
Барселона - Ајакс, двоен стрелец да има на мечот.
Со оглед на тоа што во Барса играат Меси, Нејмар и Суарез, секој од овие може да шибне brace вечерва.
Барселона лошо си поминува на гостувањата во Холандија, али по лошите резултати во Примера, пораз од Реал и Селта, очекувам да ја извадат фрустрацијата врз Ајакс.
Коефициентот е 3.50 ... би идел со влог од 300-500 денари.