Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
mislam deka podobar sistem od ovoj nema bar za mene odkoga pocnav vaka da igram vo dobivka sum

biras 5 utakmici na nedelno ili dnevno nivo
site 5 utakmici gi igras 1-2 i 2-1 single po 100 denari
toa se 10 livcinja po 100 den = 1000 denari
1 utakmica da ja svrti ti nosi 2700 denari
1700 denari si vo kar
dobar sistem e

А знаеш дека има реална шанса до крајот на животот да не погодиш ниту еден ваков тип?

Можда е преамбициозно ливчево ама ај, немав одамна пишано ЛШ:

Ајакс-Барса ГГ3+
Спортинг-Шалке 1
Атл. Билбао-Порто 1&3+
Сити-ЦСКА 1&3+
Баерн-Рома 4+

Со 30 ден носи 1900, колку да се прати нешто.

Каизер ми изгледа дека ќе пука 1-2. Ќе изиграм во живо Кајзер дава гол второ полувреме 1.44 ima na maraton.

Некој да знае како функционира типот било кога Х?

Ако прво полувреме заврши 0-0 фатена ми е? И дали на пример еве прво полувреме е 1-0 , па потоа во второ нема голови значи второ полувреме е Х , фатено е и тогаш?
Ако прво полувреме заврши 0-0 фатена ти е. Ако на полувреме е 1-0, на крај треба да заврши 1-1, 2-2 итн.
Значи треба или полувремето да е нерешено или крајот на мечот.

Жилина...куртонссссс ме бутнаа пред да си почнат утакмициве

Едит: куртонсот имаат 13корнери...

Еве од мене една, пробајте, 90 % е сигурна..
SOUTH AFRICA: Premier League
Chippa United - Bidvest Wits
X прво полувреме.. - Х конечен исход..
незнам од каде ти е и ми е криво оти ја нема за кладење во живо. Прво гледам ти излезе да видиме второ полувреме :)

незнам од каде ти е и ми е криво оти ја нема за кладење во живо. Прво гледам ти излезе да видиме второ полувреме :)
Хехе, остави тоа.. пола саат пред да почнат сите утакмици од таа лига, пишам на еден другар изиграј ја Amazulu - Kaizer 1-2 викам 95% се шансите да излезе така, не ми поверува, но еве сега ке искочи мислам :)

Кој си играл Работнички ќе си кружи на полувреме( само да не биде како Арсенал вчера)
[emoji4]

Pred tri dena Hapoel gi gazi Makabi so 30 razlika,sega ke izgubi od Asesoft.:rolleyes:
Ovie rumunive ne znaat za promasaj 4/4.

Macerata odbojka cetvrt set vodi so 23-20 i go izgubi 20-25.Normalno i natprevarot ke go izgubat.:tapp:

Мислев да ја пробам прелаз оваа Nottingham али не ми требаат такви глупости, вчера и двете ги пробав ниту една не испадна, затоа ќе си уплатам лига шампиона.
Барселона 2,Сити ГГи3+, Челзи 2 и Шактер 1, вкупно прават околку 5 коеф.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom