Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mislam deka podobar sistem od ovoj nema bar za mene odkoga pocnav vaka da igram vo dobivka sum
biras 5 utakmici na nedelno ili dnevno nivo
site 5 utakmici gi igras 1-2 i 2-1 single po 100 denari
toa se 10 livcinja po 100 den = 1000 denari
1 utakmica da ja svrti ti nosi 2700 denari
1700 denari si vo kar
dobar sistem e
Ако прво полувреме заврши 0-0 фатена ти е. Ако на полувреме е 1-0, на крај треба да заврши 1-1, 2-2 итн.Некој да знае како функционира типот било кога Х?
Ако прво полувреме заврши 0-0 фатена ми е? И дали на пример еве прво полувреме е 1-0 , па потоа во второ нема голови значи второ полувреме е Х , фатено е и тогаш?
Да му ги ебам мртвите..Жилинa 1 и 3+ ..![]()
Работнички шо убава квотичка имаше, веќе може да си ја заокружам мислам, газење....
незнам од каде ти е и ми е криво оти ја нема за кладење во живо. Прво гледам ти излезе да видиме второ полувремеЕве од мене една, пробајте, 90 % е сигурна..
SOUTH AFRICA: Premier League
Chippa United - Bidvest Wits
X прво полувреме.. - Х конечен исход..
Хехе, остави тоа.. пола саат пред да почнат сите утакмици од таа лига, пишам на еден другар изиграј ја Amazulu - Kaizer 1-2 викам 95% се шансите да излезе така, не ми поверува, но еве сега ке искочи мисламнезнам од каде ти е и ми е криво оти ја нема за кладење во живо. Прво гледам ти излезе да видиме второ полувреме![]()
И мене ми пaднa нa пaмет сличен тип гг и3+ и ќе јa фaтев сaмo мaл кoеф имaше зa тoј вид нa игрa и јa скoкнaв.Хорсенс ГГ4+ за 600ки