Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A ja kje se macham do kraj kec da ja chekamЧуството некоја утакмица кога ќе ја заукружиш уште во 35 минМанчестер Сити ГГ и 3+
Чуството кога ја фаќаш 2+ прво уште во 8ма минутаЧуството некоја утакмица кога ќе ја заукружиш уште во 35 минМанчестер Сити ГГ и 3+[DOUBLEPOST=1415219154][/DOUBLEPOST]Инаку Brentford 0-2 губи, али неверувам да ја врти.
Кога си баксуз баксуз си[emoji1]![]()
Скоро па како Арсенал бидна ова![]()
Абе англичани ретардирани , не сте вие за пишење сезонава.. било која англиска екипа у било кое натпреварување, тоа се се инвалиди, дрогирани ретардоси....
Ти очигледно си во заблуда,Англиската Премиер лига е убедливо најслина и најквалитетна лига каде играа најдобрите тимови и секако најконкурентна...тоа што имаат лоши резултати во Европа е несреќа иначе најдобри се да му веруваш на дедо и на ексепртите од Премиер лига темата
Требал си да го земешМој колега ми продаваше тикет со 23.000 добивка за 10.000 ја чекаше уште Фулам 3+ му требале хитно парите
Кој си играл Работнички ќе си кружи на полувреме( само да не биде како Арсенал вчера)
[emoji4]