Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
И сеа лагано Нотингем ќе даде гол во 43 мин и 2 полувреме ќе ја врти ако е пишано да излезе 2-1

Чуството некоја утакмица кога ќе ја заукружиш уште во 35 мин :D Манчестер Сити ГГ и 3+
A ja kje se macham do kraj kec da ja chekam :D

Ajax Barsa GG
Bayern Roma 2+
City Moscow 1
Maribor Chelsea 2
PSG 1
Shakhtar 2+
Sporting GG3+
Fullham 1
Nottingham GG

Чуството некоја утакмица кога ќе ја заукружиш уште во 35 мин :D Манчестер Сити ГГ и 3+[DOUBLEPOST=1415219154][/DOUBLEPOST]Инаку Brentford 0-2 губи, али неверувам да ја врти.
Чуството кога ја фаќаш 2+ прво уште во 8ма минута :)

Добро шо да им ебам на Монпелје гадови смрдени водат 23- 16 во 45 минута и шо се дешават сеа 55 губат 26-25 племе да им изнаебам в уста овој Гребил со Вардар и веспрем се откина денес празен гол да му пуштат ке промашит копиле

Абе англичани ретардирани , не сте вие за пишење сезонава.. било која англиска екипа у било кое натпреварување, тоа се се инвалиди, дрогирани ретардоси....

Мој колега ми продаваше тикет со 23.000 добивка за 10.000 ја чекаше уште Фулам 3+ му требале хитно парите

И фулам и Нотингем губат по 2-0 абе мер нема ниту една да ја врти шо викате ? на 20 метра ми е кладилницата ме копка да одам да им ставам по 100.

Абе англичани ретардирани , не сте вие за пишење сезонава.. било која англиска екипа у било кое натпреварување, тоа се се инвалиди, дрогирани ретардоси....

Ти очигледно си во заблуда,Англиската Премиер лига е убедливо најслина и најквалитетна лига каде играа најдобрите тимови и секако најконкурентна...тоа што имаат лоши резултати во Европа е несреќа иначе најдобри се да му веруваш на дедо и на ексепртите од Премиер лига темата

Овие кладилниците знаат шо гомна се овие и на 0-2 им дават коеф по 12 и 6 за Фулам, а пред да почнат да ги пишеш имаа по 30 коеф.

Глупача у кладилница место 2-1, Фулам ми ја пишала 1-2.
За нејзино добро се молам да не излезе 1, оти или че ја тепам или че ја ебам, а ја жени не тепам :)

Ти очигледно си во заблуда,Англиската Премиер лига е убедливо најслина и најквалитетна лига каде играа најдобрите тимови и секако најконкурентна...тоа што имаат лоши резултати во Европа е несреќа иначе најдобри се да му веруваш на дедо и на ексепртите од Премиер лига темата

Најконкурентна и најнеизвесна а најдобрите екипи се знае Шпанија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom