Football Manager 15

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми се игра, не можам да чекам, ја има за 25 ЕУР и ќе ја земам.
Него, вчера симнав некој руски торент на бетава, онака викам да ја разгледам пред целосната, си ја пушта се, само имињата на играчите и моето име се пореметени, некои непостоечки, ама нема везе, ја пуштив онака колку осет да добијам за промените.

^ Имињата не се вистински и крешува на после првиот ден.

многу лесно се лутеле играчите на бетава. Не од торент, зборам за овие на pre order што ја имаат.

многу лесно се лутеле играчите на бетава. Не од торент, зборам за овие на pre order што ја имаат.
ти па шо сакаш,сите знаеме коа се симиња кога ја пуштаат,лоша е верзијата,додека испаднат пачови и се среди,најдобро е јануари-фебвруари коа пуштаат последен пач и се средува.Сеа се во бета фаза и уше доста гомненици ќе има до јануари.

^ Имињата не се вистински и крешува на после првиот ден.

Ја па ја симнав чисто колку да проверам оценки на играчиве пошо пуна е багови бетава не ни планирав да ја играм, али ни тоа немоеш од торентуванава верзија.

ти па шо сакаш,сите знаеме коа се симиња кога ја пуштаат,лоша е верзијата,додека испаднат пачови и се среди,најдобро е јануари-фебвруари коа пуштаат последен пач и се средува.Сеа се во бета фаза и уше доста гомненици ќе има до јануари.
Тоа е проблемот, немаат никаква конкуренција од SI. Секоја година истото срање е, срамота за игра од таков калибар со толку следачи секоја година истото та истото, три месеца бета фаза да седи. Море ни алфа не е.

гледам неможе да бетава да си одберам тим од Премиер лига нити па од било која од најсилниве лиги, исто и само две репрезентации ми дава. Така е и кај вас?[DOUBLEPOST=1415052429][/DOUBLEPOST]едноставноооо неелиииии игнорирајте го погорниот пост :D
тешка ретарда

Последно уредено:
ja molam gospod SI da dobijat nekoja kvalitetna konkurencija pa i da go jadat k*rot nekolku godini od niv, pa da zemat da si zasukaat rakavi a nie da bideme u edna win-win situacija, 2 menadzera, why not, do it !

ja molam gospod SI da dobijat nekoja kvalitetna konkurencija pa i da go jadat k*rot nekolku godini od niv, pa da zemat da si zasukaat rakavi a nie da bideme u edna win-win situacija, 2 menadzera, why not, do it !
Теоретски шанси нема да добијат здрава конкуренција.
20 и кусур години го надградуваат енџинот, невозможно е да искодираш од старт слична или подобра фудбалска симулација од нив па макар и најдобрите програмери да ги имаш.

NEWS: The ‪#‎FM15‬ Demo is officially available to download on Steam!

Get stuck into 6 in-game months of play & as always, your saves will carry on into the full game if you choose to upgrade.

VUt53MR.gif

Многу ми е чудна сеа. дур се навикнам на новиот скин.. :D

Сеа има надеж дека ќе направат скин како тој од 2006ката. :D

Лесно се привикнав на ова, не е нешто комплицирано. Утакмициве изгледаат поубаво иако голманите се подупки од порано.

Па добро, не дека пола саат поминав барајќи player search и на крај не најдов, затоа што нема :)
Во скаутинг го ставиле бе :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom