Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Еве еден пример на паметно кладење и правење профит типов е Македонец и ако вака ги играл како шо споделил со тој влог е во значителен плус
AxqM7Fs.png

Позната ми е странава, а никако да се сетам. Која е? Има типов некоја претплата?

Tie singlovi so uplata nad 10.000 den ako gi zaebat ke bide jako. [emoji16] Site sto igraat vaka kazuvaat samo koga dobivaat, a koga gubat nikade gi nema. Za ova treba da si vo golem plus i da ne ti e zal koga ke izgubis. :D

Позната ми е странава, а никако да се сетам. Која е? Има типов некоја претплата?
Betrush.com тоа му е статистиката во последните колку се опфатени таму скоро две години али во последнo не е активен освен ако не е префрлен во премиум секцијата

Последно уредено:
Tie singlovi so uplata nad 10.000 den ako gi zaebat ke bide jako. [emoji16] Site sto igraat vaka kazuvaat samo koga dobivaat, a koga gubat nikade gi nema. Za ova treba da si vo golem plus i da ne ti e zal koga ke izgubis. :D

Ваков тип на обложување не се игра со пари од ден за ден , туку со пари (буџет) спремни само за тоа , и да бидеш спремен да ги изгубиш. Важно е и да играш по план , а не ако паднеш одма да трчаш пак во кладилница да се вадиш.

Ако анализираш убаво и ако начекаш може да се врти по една плата. Јас во минатите 2 месеци сум во профит нешто над 500 евра , или околу 15-16 илјади месечно. Али играм со 25 илјади буџет и кога на пример еве да кажеме денес губам 2 илјади уплата , утре уплаќам пак за 2 и добивам 5 , 4 враќам во парите за игра а само 1000 зимам за мене. На крајот на месецот се што е над 25 го зимам за трошење. :)

Иначе за денес пробувам со ова:

Реал 19 - Т1 2+
Ливерпул 19 - Т1 2+
Пандури - Т1 2+

Уплата 500 , добивка околу 1700 до 1800.
.

Ваков тип на обложување не се игра со пари од ден за ден , туку со пари (буџет) спремни само за тоа , и да бидеш спремен да ги изгубиш. Важно е и да играш по план , а не ако паднеш одма да трчаш пак во кладилница да се вадиш.

Ако анализираш убаво и ако начекаш може да се врти по една плата. Јас во минатите 2 месеци сум во профит нешто над 500 евра , или околу 15-16 илјади месечно. Али играм со 25 илјади буџет и кога на пример еве да кажеме денес губам 2 илјади уплата , утре уплаќам пак за 2 и добивам 5 , 4 враќам во парите за игра а само 1000 зимам за мене. На крајот на месецот се што е над 25 го зимам за трошење. :)

Реал 19 - Т1 2+
Ливерпул 19 - Т1 2+

Пандури - Т1 2+

.
А како тоа еден ист пар два пати ќе го играш на ист тикет? :icon_lol:

Реал 19 - Т1 2+
Ливерпул 19 - Т1 2+
Пандури - Т1 2+

.

Може да се случи и со наредната уплата па и следните пет во низа да изгубиш по 2000 ден и да не ги вратиш парите. Колку и да ги анализираш секогаш има тип во кој си бил најсигурен, а не си го погодил.
Може е рано да се оцени оваа сезона но минатата имаше постабилни екипи кои дома не губеа и само нив ги играв. Сега тие екипи што ми правеа убав коеф не знаат накај тераат. :D

Јас земав 40.000 со 20 ден уплата, наредно коло ставив 25.000 ден на сингл со 3.50 коеф, се спасив во 94 минута и ваква игра никогаш повеќе.

Може да се случи и со наредната уплата па и следните пет во низа да изгубиш по 2000 ден и да не ги вратиш парите. Колку и да ги анализираш секогаш има тип во кој си бил најсигурен, а не си го погодил.
Може е рано да се оцени оваа сезона но минатата имаше постабилни екипи кои дома не губеа и само нив ги играв. Сега тие екипи што ми правеа убав коеф не знаат накај тераат. :D

Јас земав 40.000 со 20 ден уплата, наредно коло ставив 25.000 ден на сингл со 3.50 коеф, се спасив во 94 минута и ваква игра никогаш повеќе.

Види, со добар money менаџмент ќе паднеш и повеќе, а пак ќе имаш за игра од буџетот за играње. Тоа е веќе работа за професионалците, оние кои кладењето го имаат сфатено како професија и живеат многу убаво од тоа. Се познаваат и по стилот на игра, ова ти што си го играл со имање на само некои постабилни екипи дома кога играат не е нивни начин.

Па непишано правило е вложи колку што си спремен да изгубиш. Најверојано тие почнале со 1000, 2000 па коа направиле некој буџет со пари од кладилница почнале да играат така. А во спортивно богами алал да им е. Мада има некои луѓе за кои 100 евра не се ништо така да не чекаат за буџет од кладење за да стават поголеми улози

Реал 19 - Т1 2+
Ливерпул 19 - Т1 2+
Пандури - Т1 2+

.

Алал да ти е како имаш 25.000 буџет за спортска , 2 македонски просечни плати :D

Алал да ти е како имаш 25.000 буџет за спортска , 2 македонски просечни плати :D

Ги стискам уште од светското. Имав на bwin околу 70 евра и ги ставив сите на Германија шампион. :icon_lol: Да не промашеше Меси 1 на 1 со голманот , сега ќе уплаќав за по 20-30 денари. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom