Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Од изненадувања во НФЛ вреди да се проба Кливленд-Тампа Беј 2ка 3.4

Totenhem gg
Valensija gg3+
Olimpija t1 ...

МАГИЈО ДАЈ БЕ ЕДНАШ ДА ТИ ЕБАМ, ќор денар неам у џеб!

Ajdeeeeeee OLIMPIJAAAAAAAAA!! :D

Кур пер ...тоа е .... ја сум за тепање што ја видов дека некое пензионерче смрдливо ја имал заокружено тим1 а ми се виде добра квотата ..... значи да умре у најлоши маки му посакувам! :grrr:

Кур пер ...тоа е .... ја сум за тепање што ја видов дека некое пензионерче смрдливо ја имал заокружено тим1 а ми се виде добра квотата ..... значи да умре у најлоши маки му посакувам! :grrr:
hahahahahahah legenda si

Ебате Миланот, не е првапт они да зезнуваат кога ги чекам нив задњи. Денес до сеа 3 ливчиња со по една промашена, вчера 4 такви само едно фатено колку да нема зијан

Шо мислите за Марсеј победник на француско првенство со 6 коефициент? Таков е коефициентот во нашево Вил Хил. Да не знаете на нет колку е? Имаат солиден тим, одличен стратег и ако победат со Ленс предност од 4 бода пред ПСЖ. За ПСЖ е 1.20. Планирам да го врзам со Баерн, Челзи и Јуве како победници на своите првенства и на повеќе пари, па да има еден одличен одмор наредно лето. :) 14 коефициент прават така.

Шо мислите за Марсеј победник на француско првенство со 6 коефициент? Таков е коефициентот во нашево Вил Хил. Да не знаете на нет колку е? Имаат солиден тим, одличен стратег и ако победат со Ленс предност од 4 бода пред ПСЖ. За ПСЖ е 1.20. Планирам да го врзам со Баерн, Челзи и Јуве како победници на своите првенства и на повеќе пари, па да има еден одличен одмор наредно лето. :) 14 коефициент прават така.

Освен Баерн и до некаде Јуве, другиве и не ми се баш најсигурни, во Англија особено последниве години ништо не се знае до крај на првенството, доволен доказ ти е ланската сезона, а и Псж кога ќе им се врати и Ибра мислам дека ќе почнат да газат а Марсеј иако се добра екипа не значи дека ќе тераат вака цело време. Но ти личи изгледен планот па ако уплаќаш со среќа, ти си знаеш најубаво.[DOUBLEPOST=1414965561][/DOUBLEPOST]
Еднo минутнo мoлчење зa сите штo се вaдевме нa Милaн.

Криво ми е што уште на ливчето од сабјле тоа „најсигурното“ си ги ставив и Милан и не ми беа не ливче за вадење и сеа ги чекав само нив....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom