LaChupacabraLoca
jedi master
За колку те заебаа?
Пцуј го Смолинг.
Луд да не сум на Јунајтед пари да ставам

Иначе пола состав шо излезе на терет треба копачки да риба.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За колку те заебаа?
Пцуј го Смолинг.
Тркало неписмено, дерби мечеви не се играат затоа што е практично невозможно да се најде value таму, а не заради тоа што може да завршат вака или онака. Секоја утакмица може да заврши вака или онака.Дерби мечеви не се играат..т.е. се играат ама не се пцујат на крај на мечот..па дерби е до сега требаше да научите дека вакви мечеви може да завшрат и 0-0 а и 5-3..
Овие Аталанта кој антифудбал го играат, просто неверојатно. Многу солидна екипа беа до лани, но оваа се катастрофа.Да се самоцитирам...@Mondonico нели реков.
Гнасни екипи се...
Кажи ми кои фактори пред мечот наведуваа дека нема да има голови? Јунајтед одбрана чорба, цела сезона примаат по минимум еден гол од некои боси екипи, а не па од Сити. Од друга страна Сити има доста стабилен и ефикасен напад, али и они си примаат голови. Ама кога нејќе нејќе, и статива погодија, и Агуеро сам со голман промаши, јебеш га...Дерби мечеви не се играат..т.е. се играат ама не се пцујат на крај на мечот..па дерби е до сега требаше да научите дека вакви мечеви може да завшрат и 0-0 а и 5-3..
Кој се прај сосила глуп? Твој е тикетот?Не сакам да навредам али стварно лошо лифче според мене...
И Удинезе исто.Се изглупираа,уште од 1 минута заводија а на крај 2-4.Ццццц.....Овие Аталанта кој антифудбал го играат, просто неверојатно. Многу солидна екипа беа до лани, но оваа се катастрофа.
Овие Аталанта кој антифудбал го играат, просто неверојатно. Многу солидна екипа беа до лани, но оваа се катастрофа.
Да не умреш ми го разубави денот, ХАХАХАХАХА!
И на 7миот ден Господ рече "Бреј 2000 години немам пратено некое мое дете да ги научи луѓево на морали, етика и како тоа паметно да си го водат животот". И тогаш го прати Ставро на светот за да ги просветли милионите низ светот со неговата мудрост.