Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш го гледав пред некое време сум го немал гледано. Јако го портретира Tom Hulce Моцарт, ептен е шлакиАмадеус на Форман - филмчиште![]()
Најјако смеење во живот.Баш го гледав пред некое време сум го немал гледано. Јако го портретира Tom Hulce Моцарт, ептен е шлаки
Глумата генерално е прејака, Оперите предобро изработени, многу јака реализација.
Ќе биде уште по over the top од претходниот изгледа...а последниот беше прееееемногу over the top.... што на крај краева повеќе ќе поштувам него ли вообичаени блокбастери..барем филмот почнува да се сфаќа самиот себе како несериозен, и носи крајно over the top акција, нешто што фали во Холивуд.ќе исќине новиов фуриоус7, трејлеров е лудница а не пак филмот![]()
Ќе биде уште по over the top од претходниот изгледа...а последниот беше прееееемногу over the top.... што на крај краева повеќе ќе поштувам него ли вообичаени блокбастери..барем филмот почнува да се сфаќа самиот себе како несериозен, и носи крајно over the top акција, нешто што фали во Холивуд.
Не само акција а богами и over the top хумор (налик Airplane! нели)
а?барем филмот почнува да се сфаќа самиот себе како несериозен, и носи крајно over the top акција, нешто што фали во Холивуд.
@Ron Burgundy А бе добро, ама правам ја муабет за последниве...5до10 години...сите комедии се онака..приказна пред се хумор ако може добор ако не..дечкото и девојката ќе се земат на крај..јеј...ромком..повеќе ром ама ајде..
Што е нејасно ? Тоа што пишав дека фали over the top акција ?
Или ?
Ако е тоа..па фали беВиди порано: Рамбо сам против сите матер ебава. Пример за акционен филм порано.
Пример за акционен филм сега...супер-херојскиве се сметаат за такви ? Скоро и да нема некоја over the top акција
@Ron Burgundy А бе добро, ама правам ја муабет за последниве...5до10 години...сите комедии се онака..приказна пред се хумор ако може добор ако не..
Тапа беше Superhero Movie ова е веќе кога Лесли почна да си глуми во тапа филмовиЕте бе Superhero Movie ти е од 2008 година... според мене овој филм беше последната пародија што наликуваше баш на оние комедии од 80-те и 90-те од типот на Aeroplane, Naked Gun, Loaded Weapon итн... Потоа почнаа да излагаат срања како што ти ги кажа "дечкото и девојката ќе се земат на крај", или пак очајните обиди за пародии од типот на Epic Movie, Disaster Movie итн
Тапа беше Superhero Movie ова е веќе кога Лесли почна да си глуми во тапа филмови
Ќе има римејк на Naked Gun со Ед Хелмс.
А и Beverly Hills Cop 6ка ќе има за некоја година.
Кога сме на темата![]()