Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добра жена беше Надежда ама ете мора и она да умре.Го напраив акаунтов само заради оваа тема па ова е мое мислење...
-Шампиони се надевам дека ќе бидат Чикаго али поред толку јаки Кливленд незнам баш...Но надежда последна умира...Инидијана катастрофално и во напад и во одбрана.....Како изненадување се ми се чини дека или Пеликанс или Шарлот...Пеликанс со веѓата во одбрана се топ,а овие хорнетс имаат мн. подмладен и подновен тим.Е сеа за МВП ќе видиме(иако мислам дека ќе ќе земе Роуз,АКО нема повреди и е во добра форма).За 6th man мислам дека е редно да земе Гибсон...Руки Паркер/Вигинс...Според мене конференциските финалиња ќе бидат:Далас со Спарс ИЛИ Оклахома со Клиперс.На исток би рекол Чикаго со Кавс.....Да се надевам дека финале ќе биде Булс со Оклахома(мои фаворити)...Лејкерс и Бостон ми се некако очај,а никс со зенот и Фишер би ги однел само до 1 рунда пејоф.Минесота некако ми прават кејф....![]()
А пред тоа каков фаул досудија од Данливи врз ЛавЛеле што суделе 2+1 за Ирвинг![]()
Го анализираа коментаторите фаулот, барем јас на тој стрим што гледав. Премногу беше блиску, мене ми изгледаше дека во моментот кога го почна двочекорот го направи фаулот, затоа и важеше.Леле што суделе 2+1 за Ирвинг![]()
за овој фаул и мислев...кај го видоа незнам....во клучни моменти беше..ама јбг тоа е..А пред тоа каков фаул досудија од Данливи врз Лав
Се изглупираа малце судиите али и Чикаго си се криви за поразот.
Шо бидна со Џими, ќе го продолжи договорот ? И заради тоа ли не игра зашто се чека продолжување на договорот ?На крај ја посраа чикаго бе, не е друг крив. Чим изгубивме без џими и 1 полувреме со роуз само, добро е, наредниот пат ќе ги тепаме.