НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Го напраив акаунтов само заради оваа тема па ова е мое мислење...
-Шампиони се надевам дека ќе бидат Чикаго али поред толку јаки Кливленд незнам баш...Но надежда последна умира...Инидијана катастрофално и во напад и во одбрана.....Како изненадување се ми се чини дека или Пеликанс или Шарлот...Пеликанс со веѓата во одбрана се топ,а овие хорнетс имаат мн. подмладен и подновен тим.Е сеа за МВП ќе видиме(иако мислам дека ќе ќе земе Роуз,АКО нема повреди и е во добра форма).За 6th man мислам дека е редно да земе Гибсон...Руки Паркер/Вигинс...Според мене конференциските финалиња ќе бидат:Далас со Спарс ИЛИ Оклахома со Клиперс.На исток би рекол Чикаго со Кавс.....Да се надевам дека финале ќе биде Булс со Оклахома(мои фаворити)...Лејкерс и Бостон ми се некако очај,а никс со зенот и Фишер би ги однел само до 1 рунда пејоф.Минесота некако ми прават кејф....:icon_lol::);)
Добра жена беше Надежда ама ете мора и она да умре.

до кога судиите ќе му го цицаат на брон? срамота беше судењето последната четвртина....

Касти,на сите ѕвезди им го цицаат,Џордан по 20+ слободни има пуцано,Коби исто,Харден 60% од поените ги дава од слободни,отсекогаш било така

Еј не заебавајте вчера имаше доста грешки и во корист на Булс.
Чикаго си ја прокоцка победата заради идиотските потези на Гибсон и компанија на минута пред крај.

Леле што суделе 2+1 за Ирвинг :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Го анализираа коментаторите фаулот, барем јас на тој стрим што гледав. Премногу беше блиску, мене ми изгледаше дека во моментот кога го почна двочекорот го направи фаулот, затоа и важеше.

А пред тоа каков фаул досудија од Данливи врз Лав :facepalm:
Се изглупираа малце судиите али и Чикаго си се криви за поразот.
за овој фаул и мислев...кај го видоа незнам....во клучни моменти беше..ама јбг тоа е..

На крај ја посраа чикаго бе, не е друг крив. Чим изгубивме без џими и 1 полувреме со роуз само, добро е, наредниот пат ќе ги тепаме.
Шо бидна со Џими, ќе го продолжи договорот ? И заради тоа ли не игра зашто се чека продолжување на договорот ?

Ништо сериозно од повредава на Роуз или? :D

одби продолжување на договорот Џими вчера

И Кауаи не успеа да се договори , штета а баш добро момче е :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom