НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
tumblr_neah6qrFz21rcdem6o1_500.png

Не ми е јасно зошто го нема Далас во анкетата кој освојува оваа година топ5 екипа по квалитет во лигава, вратија голем број од играчите кои беа во победничкиот тим во 2011, Новицки сака уште една титула така да ...

Не ми е јасно зошто го нема Далас во анкетата кој освојува оваа година топ5 екипа по квалитет во лигава, вратија голем број од играчите кои беа во победничкиот тим во 2011, Новицки сака уште една титула така да ...

Имаат и одлична игра, ги гледав и со Јута и Спарс супер се. Парсонс почна многу слабо но ќе се подобри, Чендлер е ист стариот од Далас. Исто и ЈЈ Бареа да не го заборавиме.

Каваи Ленард ќе биде рестриктед фри ејџент од следна година, нема да го продолжи договорот со Сан Антонио. :place:
Alec Burks dobi 4 godini 42m dogovor, mozhes da zamislish sho ke baraat Kawhi, Butler, Reggie Jackson. Do krajot na denot mozhat da potpishat.

Alec Burks dobi 4 godini 42m dogovor, mozhes da zamislish sho ke baraat Kawhi, Butler, Reggie Jackson. Do krajot na denot mozhat da potpishat.

Интересен коментар за работава, би рекол дека се сложувам со кажаново:

„This is probably best for both parties. If they had given him max money now, and he didn't play up to it, the team would've looked bad. If Kawhi had taken a lot less money, and played like a world beater, he would've looked foolish. This way they both get one more year to truly evaluate his worth. The ball is in the Spurs' court, as they can match any offer he receives.“

Па со новиот договор од следната сезона и салари капот ќе биди поголем така да очекувана е оваа одлука од Каваи, годинава сигурно е ол-стар и би требало летото да добие минимум 18М по сезона.

Го напраив акаунтов само заради оваа тема па ова е мое мислење...
-Шампиони се надевам дека ќе бидат Чикаго али поред толку јаки Кливленд незнам баш...Но надежда последна умира...Инидијана катастрофално и во напад и во одбрана.....Како изненадување се ми се чини дека или Пеликанс или Шарлот...Пеликанс со веѓата во одбрана се топ,а овие хорнетс имаат мн. подмладен и подновен тим.Е сеа за МВП ќе видиме(иако мислам дека ќе ќе земе Роуз,АКО нема повреди и е во добра форма).За 6th man мислам дека е редно да земе Гибсон...Руки Паркер/Вигинс...Според мене конференциските финалиња ќе бидат:Далас со Спарс ИЛИ Оклахома со Клиперс.На исток би рекол Чикаго со Кавс.....Да се надевам дека финале ќе биде Булс со Оклахома(мои фаворити)...Лејкерс и Бостон ми се некако очај,а никс со зенот и Фишер би ги однел само до 1 рунда пејоф.Минесота некако ми прават кејф....:icon_lol::);)

Thristan Thompson vs. Taj Gibson е утакмицава у Чикаго, кој ќе биде боље од овие двајца тој добија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom