- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.578
- Поени од реакции
- 119.599
Ќе им го лупне Ројс утре. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ај уште кливленд да си влези да ме израдува петочкиДенес играм на поситно немам многу време
Кливленд H2
Џокович 1
лавал 1х
Eindhoven T1
Каде против мајсторот Нишикори?Ферер бе гнидо бе... можеше ли у втор сет ТБ од 5-2 водство да изгубиш бе клен.... се живо фатив цел ден и у никое време ти да изгубиш вака глупо..... пу јаз'к.
2 тикети играм
1 тикет
Федерер
Шалке
Џокович
Втор
Федерер
Џокович
Нишикори
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не не, мајстор е копуков што у втор сет у ТБ имаше водство 5-2 и се опушти помисли дека е готово и се отиде у пичку матер после..... инаку го изиграв ферер само дека квотата ми делуваше многу подценувачки, и ете ти едвај победи овој косоокиот, малку се уфилмале букмејкерите...Каде против мајсторот Нишикори?![]()
Ферер изигра 1200 турнири по ред за на крај да остане без Лондон, т.е. со курот во раце.![]()
Реална беше квотата, мечот зачудувачки е како отиде во три сета, затоа што од првиот до последниот поен се зависеше од рекетот на Нишикори. Само премногу грешеше и затоа се деси тоа што се деси.Не не, мајстор е копуков што у втор сет у ТБ имаше водство 5-2 и се опушти помисли дека е готово и се отиде у пичку матер после..... инаку го изиграв ферер само дека квотата ми делуваше многу подценувачки, и ете ти едвај победи овој косоокиот, малку се уфилмале букмејкерите...
не ти е крив федерер, сам си виновенФедерер бел ден да не видиш !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Да ви помогнам за денес.
Бердих - Андерсон +
(Бердих има 11/11 со Андерсон до сега)
Раонич - Федерер +
(Федерер има 6/6 со Милош до сега)
Џокович - Мареј 1
(На Мареј ова му е 3 турнир по ред,на претходните 2 стигаше до финале и ги освојуваше,преморен е и мислам дека денес конечно ќе изгуби)
Ферер - Нишикори не ги чачкајте иако ќе биде 2
Суарез Наваро - Пиронкова 1
(3/3 има до сега КарЉа,плус бугаркава е чиста катастрофа)
И бонус можно изненадување
Плишкова - Пенета 1 ( 2.35 коефициент)
Кливленд ретарди едни..[DOUBLEPOST=1414809111][/DOUBLEPOST]Не ми се верува бе..Х....требаше во бет-сити да уплатам..
![]()
Мене ми даде тетка наталиај уште кливленд да си влези да ме израдува петочки![]()