Аман бе, до толку ли е, ај веќе сум на 85% ќе ја пробам, многу добри оцени добива, не верувам дека е толку лоша.Не си трошете bandwith за џабе. Боље земете Resident Evil 3 играјте отколку ова срање.
Yeah, right...Аман бе, до толку ли е, ај веќе сум на 85% ќе ја пробам, многу добри оцени добива, не верувам дека е толку лоша.
Во право си бил, мизерија, 2014 е а игратa е со графика и гејмплеј од 2005. Клише хорор, никакв главен лик и најлошо ужасен гејмплеј. Како не научија еднаш да направат добра third person игра (освен AC серијалот) со нормални контроли и без ретардиран camera angle.
Да.Во право си бил, мизерија, 2014 е а игратa е со графика и гејмплеј од 2005. Клише хорор, никакв главен лик и најлошо ужасен гејмплеј. Како не научија еднаш да направат добра third person игра (освен AC серијалот) со нормални контроли и без ретардиран camera angle.
За истите гигабајти и време ќе си ја симнев Alien Isolation, таа добра ли е?
Farcry или S.T.A.L.K.E.R. серијалите. Добри се !Може да ми предложете некоја игра вака OPEN WORLD слична на GTA и MAFIA II? Немора да биде нова може и постара.![]()
Пробај да ја стартуваш играта не преку иконата на десктоп, туку од тамо кај што ти е инсталирана. Ќе го видиш AI икончето, десен клик и run as administrator.Ако може некој да помогне што ја има играно Alien Isolation ? После првата мисија ми заглавува на лоадинг скринот и не продолжува натаму. Го имал некој истиот проблем ?
Пробав да стартувам со Администратор и пробав да намалам квалитетот на графиката како што пишува на замундата .... пак истиот проблем ....
Пробав. Пак исто.Пробај да ја стартуваш играта не преку иконата на десктоп, туку од тамо кај што ти е инсталирана. Ќе го видиш AI икончето, десен клик и run as administrator.