Нови игри

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.394
Поени од реакции
2.795
Na steam imate nekoj nov kanter F2P ke bide odredeno vreme. Za Evropa se ceka nedelava da iskoci. :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.162
Поени од реакции
5.944
Не си трошете bandwidth за џабе. Боље земете Resident Evil 3 играјте отколку ова срање.

Последно уредено:
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Не си трошете bandwith за џабе. Боље земете Resident Evil 3 играјте отколку ова срање.
Аман бе, до толку ли е, ај веќе сум на 85% ќе ја пробам, многу добри оцени добива, не верувам дека е толку лоша.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Во право си бил, мизерија, 2014 е а игратa е со графика и гејмплеј од 2005. Клише хорор, никакв главен лик и најлошо ужасен гејмплеј. Како не научија еднаш да направат добра third person игра (освен AC серијалот) со нормални контроли и без ретардиран camera angle.

За истите гигабајти и време ќе си ја симнев Alien Isolation, таа добра ли е?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.162
Поени од реакции
5.944
Во право си бил, мизерија, 2014 е а игратa е со графика и гејмплеј од 2005. Клише хорор, никакв главен лик и најлошо ужасен гејмплеј. Како не научија еднаш да направат добра third person игра (освен AC серијалот) со нормални контроли и без ретардиран camera angle.

За истите гигабајти и време ќе си ја симнев Alien Isolation, таа добра ли е?
Да.

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Коа сме више кај Evil Within:

Дешава ли му се на некој овоа срање.

Член од
20 мај 2011
Мислења
126
Поени од реакции
52
Ако може некој да помогне што ја има играно Alien Isolation ? После првата мисија ми заглавува на лоадинг скринот и не продолжува натаму. Го имал некој истиот проблем ?
Пробав да стартувам со Администратор и пробав да намалам квалитетот на графиката како што пишува на замундата .... пак истиот проблем ....

O

ob1

Гостин
Ако може некој да помогне што ја има играно Alien Isolation ? После првата мисија ми заглавува на лоадинг скринот и не продолжува натаму. Го имал некој истиот проблем ?
Пробав да стартувам со Администратор и пробав да намалам квалитетот на графиката како што пишува на замундата .... пак истиот проблем ....
Пробај да ја стартуваш играта не преку иконата на десктоп, туку од тамо кај што ти е инсталирана. Ќе го видиш AI икончето, десен клик и run as administrator.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.634
Поени од реакции
14.541
Call of Duty: Advanced Warfare [CODEX] на замунда. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom