Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://cricfree.sx/bt-sport-1.php[DOUBLEPOST=1414612738][/DOUBLEPOST]Inace mnogu mi se dopagja toa sto KONECNO nafrluvaat od korner a ne ja igraat kratko i da ja pimplaat.Дајте сопкаст, ниеден не работи![]()
Ајдееееееееее,
Ми се гледа нешто страшно, ќе ги бодрам да можат до Џенова да ме слушнат
Fino alla fine...
Јас би одел со Перира како АМ[DOUBLEPOST=1414615095][/DOUBLEPOST]Грациано Пеле не беше добар за во Италија, во Англија немој да прекини со голчињаМногу слабо прво полувреме, никаква игра немаме. Маркер на Маркизио и затворени сме цело полувреме. Баш ме интересира каква замена ќе направи Алегри, дали Пирло или Мората ќе влези прв.
Ти се оствари желбата....
Јас би одел со Перира како АМ[DOUBLEPOST=1414615095][/DOUBLEPOST]Грациано не беше добар за во Италија, во Англија немој да прекини со голчиња
Добро бе да го е*ам. Барем грешките на Конте да не ги повтара Алегри кога веќе го копира. Толку ли е тешко да се сфати дека не се игра секогаш со таа игра, со тој начин на функционирање, со таа зацртана стратегија. Значи потребно е во некои натпревари да промениш, токму овој е таков. Потребен ни е повеќе индивидуализам, а тоа значи Погба да има многу поголема слобода во играта, Мората да влезе и може дури и Пирло бидејќи потребна ни е прецизност во натпрварот, а стариот маестро иако е вон форма сепак мислам дека ќе мора да се употреби.