the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
Незнам тоа јас си газам
А кого бојкотирате ? Фановите ?
Не е бојкот. Одмараме некој ден само.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам тоа јас си газам
А кого бојкотирате ? Фановите ?
Не се вадите ајде ајде![]()
Јас незнам зошто мислиш дека треба да се вадиме пред тебе.![]()
Што се замараш за страните?
Води си ја твојата, еве ти шанса луѓе да се префрлат со дискусија кај тебе. Наместо да го искористиш ова, ти се замараш со И јас сум...и Редс![]()
Имам јас дискусија на мојата ,гази страната.
Фан страна да бојкотира фанови не иде
Ама што знам јас немам ни Ф од Фан,го серам Ален..
На последни три објави имаш 2 коментари од кои еден арапски. Дискусијата ти гази
.
Кај што темата е провокативна има дискусија,каде што не е нормално никој нема да се замара да пишува. На Редс се утапаа од муабет брат не заебавај.![]()
Прво, не знам зошто ми правиш споредба со Редс, како да имам јас некаква поврзаност со страната
Второ, немаш редовна дискусија, немаш анализи, немаш линкови со стрим од утакмици. Затоа ти викам, крени си го нивото, додека не се активни другиве две, навивачи да се префрлат на твојата страна.
И да, објективно, најголем квалитет има на Редс, ем зошто е прва страна, плус зошто е официјална фејзбук страна на бренчот во Македонија.
Општо зборев само редс ја спомнав како официјална.
Какви анализа можам јас да правам освен да дадам мое видување на играта после секоја утакмица што и го правам.
Да линкови не ставам ,јас сум си наоѓал порано сам нека се учат![]()
Па твое гледање на работите, за таква анализа, каква што има на Редс и И јас сум...
Последните 10 поста ти се
„Дали Борини и Балотели со вчерашниот перформанс заслужија да го започнат натпреварот како тандем овој викенд против Њукасл ?“
„Кум 4 дел“
„Балотели конечно по долга пауза успеа да ја затресе противничката мрежа. Ова е негов втор погодок за Ливерпул.
Нека биде ова увертира и да го гледаме во многу подобри изданија и во Премиер Лигата“
„ЛОКИ МАЈСТОРЕ !!!“
„ЧОВЕКОТ ШТО ЈА ДОНЕСЕ ПОБЕДАТА,ДЕЈАН ЛОВРЕН !!!“
„ОФИЦИЈАЛЕН СОСТАВ ЗА ДУЕЛОТ ПРОТИВ СВОНСИ !“
„Вечерва на Енфилд гостува Свонси во рамките на Лига Купот .
Загрижувачки фактор е нападот и на тоа денеска треба да се обрне внимание. На 2та последни натпревари на Енфилд Ливерпул нема постигнато гол што е нешто на кое лани не бевме навикнати. Очекувам нападот КОНЕЧНО да профункционира сезонава и да ја поминеме оваа рунда во Купот.
Ова е добра можност да се крене трофеј оваа сезона заедно со Ф.А купот нормално каде натпреварите ќе започнат нешто подоцна во сезоната.“
„''БОМБА'' НА ЕНФИЛД
Според Англиските медиуми Ливерпул и Роџерс ќе го ''засилат'' нападот со играчот на ВБА ,Барахино !!
Цената која се шпекулира е 25м.“
„Вчера пред Енфилд се менуваа дресови од Балотели..“
„Што да се каже поише, Хал ни вади лесни поени на Енфилд без пола тим..
Повеќе среќа со следниот Суарез..тоа е.“
Барем половина постови од овие ти се онака, колку да се напише нешто. Сакам да ти кажам, ете ја утакмицата со Хал и Свонси. Твое гледање на работите, дали требаше со тој состав да стартува Брендан, дали со таа формациска поставеност. Дали требаше Џонсон десно а Манкиљо на клупа со што Морено повторно би играл прва постава. Дали требаше Џан да добие шанса на вчерашниот дуел и ако не, зошто не?
Да не ти објаснувам![]()