Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не брат, туку не размислува секој како тебе. „Ако не знам да го прочитам името на противникот, под дифолт го победувам“.
:D

Моето разлислување за вакви противници е ''Предајте ја службена да не доаѓаме за џабе''

Додека на вас Роџерс лаврс ''тешка е, имаат 3 победи сврзано во 2 лига,тврд орев се на домашен ''

Моето разлислување за вакви противници е ''Предајте ја службена да не доаѓаме за џабе''

Додека на вас Роџерс лаврс ''тешка е, имаат 3 победи сврзано во 2 лига,тврд орев се на домашен ''

Според тебе, Ливерпул требаше да им го предаде финалето на Милан? :)

Ауу каква споредба ми даде :)

Финале во ЛШ со куп против второлигаши не е исто.

Брат, ти правам споредба во јачина на екипа. Можеби не е иста ама направи споредба на оној состав на Ливерпул и на Милан и ќе ти биде јасно, што сакам да ти кажам :)

Играчите на ЛФЦ во тој момент НЕ ПОСТОЕА во споредба со играчите на Милан, у принцип.

Брат, ти правам споредба во јачина на екипа. Можеби не е иста ама направи споредба на оној состав на Ливерпул и на Милан и ќе ти биде јасно, што сакам да ти кажам :)

Играчите на ЛФЦ во тој момент НЕ ПОСТОЕА во споредба со играчите на Милан, у принцип.

flano.jpg
iluminati 1.jpg
iluminati 2.jpg
iluminati 3.jpg

Брат уживај освајаме. Се е под контрола :cool:

Дајте му бе нов договор ...

‘As it stands at the moment, I’m here until the end of the season and want to make the most of it. I certainly won’t be retiring this summer. I will play beyond this season. We will have to wait and see if that’s at Liverpool or somewhere else. That’s Liverpool’s decision. If they don’t come then I will see what’s out there.’

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...ably-best-English-striker-ve-player-with.html

Ловрен се прогласи за командант и Мац Редс и И јас сум Ален за највлијателни страни...

Поштуваш самобендисаност :D:D
Ќе ги изеде љубомората:cool:

И да Џерард ако си отиде мамицата мамина.

Ловрен се прогласи за командант и Мац Редс и И јас сум Ален за највлијателни страни...

Поштуваш самобендисаност :D:D
Ќе ги изеде љубомората:cool:

И да Џерард ако си отиде мамицата мамина.

Ако се они И Јас Сум Ален, тогаш ти си Ловрен Њуз Мацедониа :D

Не дупете ваква игра ни под Ходсон сме немале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom