FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
кога е ждрепката, после, утре?
Утре после мечевите, што би се рекло утре во 23 по нашки :)[DOUBLEPOST=1414533354][/DOUBLEPOST]
Победничкиот менталитет повторно демонстриран на дело. Бало забива, Ловрен убива. Пријатно лебеди, да ве ебе Натали Портман.
Ја не сум лебед ама.. :unsure::unsure:

Смешен црвен картон му дадоа на Фернандез од Свонси. Онаков само во Шпанска лига и тоа онака кога цела екипа ќе се собере околу судијата. :D
Инаку коментаторов на стримов, рече: " The Serb, has won the game for Liverpool" :icon_mrgr:, да беше некој од нашиве имаше во Спорт утре да го има. :)

види го Ловрен се радува на гол од капитал еден куп, мислиш дал гол на светско првенство
Некој да не ја гледаше утакмицава и да го видеше радувањето ќе мислеше дека израмнил утакмица :D

Пoлa гoдинa не сум влегoл вo клaдилницa.
Пoштo ми ги удaви лебедите :(
Чекај, не беше ти и за Реал? Тогаш ова е одмазда :icon_lol: Кажи и за кој друг клуб навиваш па да ти го победиме :sneaky:

Чекај, не беше ти и за Реал? Тогаш ова е одмазда :icon_lol: Кажи и за кој друг клуб навиваш па да ти го победиме :sneaky:

Бев... и уште сум :D
Пoдoбрo Реaл дa изгубеше, негo ли Свoнси. Ништo немaше дa сменaт тие 3 пoени, врвoт е нaш :D

Имa уште тимoви штo си ги симпaтизирaм, нo зa дa избегнaм тaгирaњa и цитирaњa низ темиве, немa дa ги oткријaм :icon_mrgr:

види го Ловрен се радува на гол од капитал еден куп, мислиш дал гол на светско првенство

Match winner во 95та минута, пред КОП трибината (the_kop), и тоа првенец за твојот нов клуб....ретко кој не би се радувал онака. А и ти направи небаре со главата од статива се акаше од радост. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom