Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Балотели ко да е дојден на поседок кај баба му у Енглија:pos:,е баш така се понаша.буквално си го лади на терен промашува зицери,што еден играч од негов калибар не смее да си ги дозволи.И сеа се поставува што доби Ливерпул со неговото доаѓање,мада уште е рано да му судиме.али според ова до сеа ништо,една голема нула,тотално ги кочи им ја руши тимската игра.

Па и саатот го вратија назад баш денес ....:mad:[DOUBLEPOST=1414314952][/DOUBLEPOST]It's like welcome to the Premier League ...

1546425_974629059228176_8850883819276867791_n.jpg

Последно уредено:
Идемо жустро!
Помалку од 5 саати останаја :cool:

Со враќањето на стрелките на часовникот за 1 час наназад, фановите на Јунајтед имаат екстра 60 минути да смислат оправдување за евентуалниот пораз и да најдат уште повеќе компарации од сезони пред 30 години за да го оправдаат лошиот старт.

Happy EPL Sunday everybody.

Балотели одсекогаш ми бил просечен играч. И таков ќе си остане.
Бензема за него е Роналдо (дебелиот) у најбољи дани.

Со враќањето на стрелките на часовникот за 1 час наназад, фановите на Јунајтед имаат екстра 60 минути да смислат оправдување за евентуалниот пораз и да најдат уште повеќе компарации од сезони пред 30 години за да го оправдаат лошиот старт.

Happy EPL Sunday everybody.
Okej decko bese porano kiznajt sto ti stana u posledno vreme.

I ne znam koj ustvari prv pocna da plaka i izgovori da bara za eventualen kiks na Celsi :(((

Балотели си се теши за промашувањата негови :pos:
http://instagram.com/p/uLzYBgLj1a/?modal=true
Само што Џордан и кога утињаше па на утакмица не беше испод 25 коша, али главната причина зашто е најдобар играч на сите времиња е ради менталитетот што го имаше, права убица беше, секогаш спремен да се натпреварува и секогаш сакаше да е најдобар...никогаш не се откажуваше..за разлика од овој Марио не може ни за мало прсте да му се фати особено за менталниот склоп...

Челзињава битно си пишаа уште некни дека нема шанси да тепаат, во случај да победиме ќе нема кого да зезаме :( #sad

1.Тепаме 100%.

2.Ќе биде тешко очекувам икс како куќа,ама не се замарам Мур ќе има прави мајнд гејмс.

3.Губиме 100%.Ван Гал е напнат и нема кај да ја извади нервозата.Плус Фалкао е гладен за голови,ќе не е**т.

1.Тепаме 100%.

2.Ќе биде тешко очекувам икс како куќа,ама не се замарам Мур ќе има прави мајнд гејмс.

3.Губиме 100%.Ван Гал е напнат и нема кај да ја извади нервозата.Плус Фалкао е гладен за голови,ќе не е**т.

ти за сити не беше?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom