Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За утре

Јуве 1 и т1
Манчестер 2+ цела
Интер 2
Наполи ГГ3+
Милан 1-1
Севиља 2+ цела

стај си 100че и лапај си

Ети и на задњото од денес само Базел.... се на се 1400 ден у минус денес... не се сеќавам на ваков ден, боље да стаев по 700 на некој дабл

Отидов да се вадам на Валенсија 1иТ12+ и Ајакс 3+ на 3000ден
Се исплатеше одењето ама малце ми е криво зошто прво го пишав ливчето за 4000 па го преправив на 3000 со Валенсија 1-1и3+ и Ајакс 3+ па на крај го пишав она горе (y)

Се исплатеше одењето ама малце ми е криво зошто прво го пишав ливчето за 4000 па го преправив на 3000 со Валенсија 1-1и3+ и Ајакс 3+ па на крај го пишав она горе (y)
Колку ќареше? :D

Јас се тресам уште со ајакс, 1 го имам некако несигурно ми игра. АКо влези ме вади за цела недела што губев и плус се враќам со 900 во плус од 15ти наваму (така ми иди броење за месец)

Варесе - Реџина ја чекам последна 1 , на 4 секунди до крај Варесе има 2 разлика и добиваат 2 слободни.
Првото го дава, второто го промашува и овие у последна секунда дават тројка за нерешено.
Ебати дено.

Утре Хартс ќе биди двојка или стап? Ја додадов за да ги тргнам Билбао и на крај ја оставив и Билбао и влезе мајчината. Сега овие ме плашат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom