- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.172
so 1,25 ne treba da go gledate , ne pa da go igrateСите го бркаме Дортмунд, да победи во Лигата. Ама тој ебава на секое
 posle kukate butnala ve samo dortmund
 posle kukate butnala ve samo dortmundFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
so 1,25 ne treba da go gledate , ne pa da go igrateСите го бркаме Дортмунд, да победи во Лигата. Ама тој ебава на секое
 posle kukate butnala ve samo dortmund
 posle kukate butnala ve samo dortmundНе е само та ете, Ливерпул, Манчестер Сити?so 1,25 ne treba da go gledate , ne pa da go igrateposle kukate butnala ve samo dortmund
И Јас по твојот памет за серија бАман ли бе пак ли го игравте Дортмунд
Инаку кому се смеам и јас, се промашив дента, почнувајќи од Сити завршувајќи до Серија Б. Вечерните натпревари излегоа (Реал, Парма=ГГ3+, Валенсија Т1 и Витесе Т1) ама џабе.
Едит: Ама и јас сум глуп. Од минатиот викенд за од Серија А си ги одбележав Сасуоло Т2, Јувентус кец, Наполи кец и Удинезе кец. Денеска тргнав некои теории да развивам и друго уплатив
Ме изнервира коеф. за Сасуоло за Т2, 2.9, а за двојка имаше 4.3, ама јас глупак и ништо не погодив. Затоа сега ќе си останам на натпреварите кои си ги истипував минатиот викенд и утре одиме со Јуве, Наполи и Удинезе па што сака нека биде.

Немој утре по мојот памет и за Серија А, оти јако ме тепа малерот у последно времеИ Јас по твојот памет за серија б

utre i celzi si go stavi 2 cistaАман ли бе пак ли го игравте Дортмунд
Инаку кому се смеам и јас, се промашив дента, почнувајќи од Сити завршувајќи до Серија Б. Вечерните натпревари излегоа (Реал, Парма=ГГ3+, Валенсија Т1 и Витесе Т1) ама џабе.
Едит: Ама и јас сум глуп. Од минатиот викенд за од Серија А си ги одбележав Сасуоло Т2, Јувентус кец, Наполи кец и Удинезе кец. Денеска тргнав некои теории да развивам и друго уплатив
Ме изнервира коеф. за Сасуоло за Т2, 2.9, а за двојка имаше 4.3, ама јас глупак и ништо не погодив. Затоа сега ќе си останам на натпреварите кои си ги истипував минатиот викенд и утре одиме со Јуве, Наполи и Удинезе па што сака нека биде.
Не другар, фала. Може да си тепа и 0-3 Челзи, ама отсекогаш сум си останувал на сопствените идеи за играње. Не се најдобри, ама мои се на крај краеваutre i celzi si go stavi 2 cista

Гофин 1 1.3
Dortmund NG 1.65
Ceahlaul 0-2 1.55 (0-1 2.70)
Ajax 1 1.2
(една од холандските мислам дека ќе лупне денес 2-1, 2-х, 1-х или ајакс или витезе најверојатни ми се)
southampton T1 2+ 1.75
Midtjiland T2 2+ (GG3+)
На која кладилница онлајн сеуште може да се игра и да се извадат парите ми треба за лиги кои ги нема кај нас?
[DOUBLEPOST=1414231612][/DOUBLEPOST]16:00 Liverpool – Hull 1 (1.55)
/quote]
Парма 1
ПСЖ1
Валенсија 1т1
Реал 1
Милан 1
и
Тотенхем 1т1
Леверкузен 2+1П
Реал 1 и ГГ
Ајакс т12+1П
Милан 1
на првово ќе ме заебе Парма на второво све живо

otkako ke zavrsat i jas znamКoгa сме лaкoми вaкa и ни требa. Стaви си 1000кa нa Арсенaл 2кa, Реaл 3+, Вaленсијa 1и3+.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk