P
pepito*
Гостин
Аналогно на ова - Сосиедад ви даде 4 без Илjара значи 3:4.ПСЖ без Ибра 3 му кладе, така да исто толку ќе примат и сабота најверојатно.
Точен 3:1.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аналогно на ова - Сосиедад ви даде 4 без Илjара значи 3:4.ПСЖ без Ибра 3 му кладе, така да исто толку ќе примат и сабота најверојатно.
Точен 3:1.
Иако не ги сакам Реал многу многу, се подобриот тим во моментов така да мислам дека би требало да ја земат оваа.
Читам коментаров и велам, а браво, а така, таман таман, се на место и на крајов ме разочараHala Madrid.
Очекувам многу тензичен натпревар. Чисто ради Суарез. Ако досега Реал беа villains со Мурињо, сеа се сменија улогите. Очекувам многу жолти и црвен картон на мечов, за кого и како не знам, ама знак деќа има. Барселона е во подобра форма и е постабилна чинам ради добрата одбрана ама сметам дека тоа не значи многу во директен дуел со Реал и Роналдо. И Реал влезе во предаторска форма пред мечов така да очекувам многу борба на теренот. И да пак ќе речам Хала Мадрид ради самиот Роналдо кој е поим и институција за фудбал од фудбалски, физички и било каков аспект наспрема миџетот Меси.
Адвокат на ѓаволот да бидам:Врз база на ... ? Се надевам ќе не просветлиш со прецизна и точна статистика.![]()
Да де, јасно ми е, него онака да зголемам тензија, а и чисто од душа дека ги мразам Барса комплетно, затоа така рековЧитам коментаров и велам, а браво, а така, таман таман, се на место и на крајов ме разочара
Битката Роналдо/Меси ќе се води и префрли на константноста во играта. На крај ќе победи оној кој ќе успее подолг период да остане константен во врвот![]()