Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

I hate bullies. Моето дете, деца, како год, ќе бидат воспитувани по системот - однесувај се со другиот како и тој со тебе, ако е добар, биди добар, али никад не дозволувај да те гази некој зошо гледа дека може и покажи заби кога и да осетиш дека сака некој мајтап да си тера со тебе.
Е така ќе биде. Бар така ќе знам дека никој нема да го закача во школо и маме да му ебе на психата уште од дете. Зошто децава се гомна. Колку што се наивни и слатки, толку се и ѓубриња, гледаат слабост и мора да си поиграат со тоа.

Драга ...

што се случувааааа :(((((((
Дај Боже се да биде добро, да помине со малку :(

Утре имам за вежбање рамена и бицепс, и ќе мора да побрзам затоа што на ракомет ќе одиме после...

Кеј,

Денес беше еден од последните сончеви денови годинава. Мило ми е што барем мал дел од него украдов, минувајќи го во парк. Но не на моето место, таму носам посебни луѓе.
Наскоро...

IMG_20141021_151556.jpg

Се мислев дали да купам ламба со сензор. Сепак, не! Замисли да ми се запали додека сум сама дома, а не сум во нејзина близина. :vozbud:
Не бре! Не ми е страв од луѓе... Кога би влегол некој би ми дошло како кец на десетка. Средства за самоодбрана дал госпот, има да го извадам најнегативното од дното на душава, ќе се испразнам. Него, уште од мала си имам страв од едни бледи имагинарни пријатели. Особено деца! И жени... @Raziel знае. :icon_lol:

Драга, еден глупак си го заборави ранецот во автобус. Во него имаше патики, не толку нови, ама за трчање одлични. Баш планирав да купувам оти стварно соканити ми се тие од летово, па ете ми се погоди. :D Сепак мислам оти испаднав фер, му го оставив ранецот. :icon_mrgr:

1017754_10152761504302381_4093200197256760367_n.jpg

:вонзем::вонзем:

Сликава шо ми ја пушти @Agda Beata од неа, ме потсеќа на Македонија. Да! Македонијата во која живееме. Спој на традиционалното и модерното, на исконското и дигиталното, на античкото и помодарството... Таква ни е и кинематографијата, музиката, спортот, политиката на Грујо... Епилогот на крај:

10647160_583273478467414_8069452036169177695_n.jpg

П.с (ФОТО) Нешто ѕирна под здолништето на Анета Наковска на Валандово

Јас Форест Гамп, си ги ископав двете очи и си ги скршив сите десет прсти да више никогаш ништо не кликнам.:sick:

Драга сонував дека сум украл автобус на јсп, и неможев да ја фатам кривината кај шо оди 2ка накај битпазар, таа заоблената. Цело време одев у тротоарот лево и мавав рестарт. I don't get it...

Ди Кеј,

Знам дека веќе те запознаа со господиноФ ама од 80.000 вјуз на јутјуб, едно 500 му се од мене. Денес цел ден го слушам.

Седиме прееска кај другар и го коментираме и после пола саат-саат доаѓа друг другар, се поздравува и нешто чачка во телефон и си ја мумла песната од Наум Петрески.

Ѕверотиња :)
vMgb4Y.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom