Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
20 јуни 2008
Мислења
82
Поени од реакции
17
те послушав, и си лапав некоја паричка :)) само што ги ставив некои на малце повеќе голови и еве барса ме спаси што прима гол, ја имав 3+.. ајде исто и за утре пишај ке те следам може пак ке искомбинирам нешто
позз
Milo mi e sto si poslusal :)
Site natprevari iskocija osven edna koja ne e odigrana
znaci deneska od 10- 10 ispadnaa.

Za utre ke gi postiram malku pokasno natprevarite sto ke bidat selektirani, proverete vo Bloggot pokasno CLICK

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837

Za utre ke gi postiram malku pokasno natprevarite sto ke bidat selektirani, proverete vo Bloggot pokasno CLICK
Norwich ne iskochi, a bash nea najdov da ja pisham od toa listata shto ja imashe objaveno.. My luck in a nutshell

Член од
11 мај 2014
Мислења
1.020
Поени од реакции
575
Ме прееба Питерборо мене, Барселона 4+, Челзи НГ и ја опнав Питерборо Т22+ тибам глупото створенње што сум[DOUBLEPOST=1413925739][/DOUBLEPOST]

pa ovie 1+ cela se igrani, kaj nas vo kladilnicite ne ni postoi kako igra ova ili jas ne sum vo tek

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Ме прееба Питерборо мене, Барселона 4+, Челзи НГ и ја опнав Питерборо Т22+ тибам глупото створенње што сум[DOUBLEPOST=1413925739][/DOUBLEPOST]
pa ovie 1+ cela se igrani, kaj nas vo kladilnicite ne ni postoi kako igra ova ili jas ne sum vo tek
Ќоро и сакато може да погоди 1+

Член од
11 мај 2014
Мислења
1.020
Поени од реакции
575
Ќоро и сакато може да погоди 1+
па и мене ми е тоа зборот, 1+ прво по 1.2 се коеф, а замисли колку би биле на цела 1.0001 :)
Нема врска едно сфатив, ако сака да излезе ќе излезе и 4+, јас повеќе паѓам на коеф од типот на 1.2 (посебно дупли шанси), откако 1.8/9 и поголеми. Денес се испаметија нашиве, во додаток сабајле ја ставија 19:00 Gummersbach - Bietigheim h1(-5,5) (заврши 33-27), а кога отидов да ја уплатам беше сменет хендикепот -8.5 и се откажав па затоа ја стегнав Питерборо.

Член од
20 јуни 2008
Мислења
82
Поени од реакции
17
jas ne igram vo nasite kladilnici , igram na Betfair , kade kade ima povisoki koeficienti od bilo koja normalna kladilnica.

Член од
11 мај 2014
Мислења
1.020
Поени од реакции
575
jas ne igram vo nasite kladilnici , igram na Betfair , kade kade ima povisoki koeficienti od bilo koja normalna kladilnica.
е ок де, не сум видел колку е пример денес за овие што си ги одиграл, ако не ти е тешко пиши ги за 2-3 утакмици[DOUBLEPOST=1413926559][/DOUBLEPOST]П.С си вадел од Betfair pari dosega?

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Многу има за читање од викендов, не знам дали и некој друг го имал сличен случај, ко другарче мое. Значи тикетот носи 40 и нешто иљади(не битно). Стандард ја има кец и на резултат 1:2 ја прекинуваат во 80 и некоја минута, па ја продолжија, за на крај во 90 некаде ја прекинуваат и не се доигрува мечот. Другите сите натпревари се погодени. Цело време проверувавме на страната на златна копачка и дава дека тикетот е сеуште во игра. На шалтер кажаа дека доколку не се доиграат уште преостанатите неколку минути до понеделник 23:59, се смета со коеф 1. Не се доиграа. Денес одиме и му викаат дека има само ваучер. Можно ли е нешто повеќе да се извади од ситуацијава или тоа е што е?

Член од
20 јуни 2008
Мислења
82
Поени од реакции
17
и колкав коеф има за 0.5?
Pred natprevarot vo prosek e okolu 1.08 do 1.10, ako pocekas nekoja min, se isplaka . Jas sekogas gi sledam vo poluvreme dali nekoja od niv e seuste 0-0. Cekam potoa do 50min , najkasno do 55 min go igram istiot natprevar, no vo 55 min, koeficientot e veke nad 1.50 :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Pred natprevarot vo prosek e okolu 1.08 do 1.10, ako pocekas nekoja min, se isplaka . Jas sekogas gi sledam vo poluvreme dali nekoja od niv e seuste 0-0. Cekam potoa do 50min , najkasno do 55 min go igram istiot natprevar, no vo 55 min, koeficientot e veke nad 1.50 :)
А ако падне гол до 50та мин ?

Член од
20 јуни 2008
Мислења
82
Поени од реакции
17
е ок де, не сум видел колку е пример денес за овие што си ги одиграл, ако не ти е тешко пиши ги за 2-3 утакмици[DOUBLEPOST=1413926559][/DOUBLEPOST]П.С си вадел од Betfair pari dosega?
Ne, seuste nemam vadeno , no ne bi trebalo da ima nikakov problem okolu vadenjeto pari.
Imam povleceno pari vo Skrill, i nemalo problem, inaku posleednive nekolku dena Skrill imase problem okolu prefrluvanje pari od i kon Skrill. no i toa ke go sredat vo celost.
[DOUBLEPOST=1413927258][/DOUBLEPOST]
А ако падне гол до 50та мин ?
Ako padne gol do 50 min , togas si go fatil samo prviot vlog " startniot vlog". i ne ja igram povtorno.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom