-x-
punished
- Член од
- 2 март 2013
- Мислења
- 1.191
- Поени од реакции
- 837
Ima brate ne se sekiraj, pola Makedonija City gi preebaСамо јас не сум добитен денес или имат уште некој талент ко мене ? ццццц ова е страшно
Ima brate ne se sekiraj, pola Makedonija City gi preebaСамо јас не сум добитен денес или имат уште некој талент ко мене ? ццццц ова е страшно
Milo mi e sto si poslusalте послушав, и си лапав некоја паричка ) само што ги ставив некои на малце повеќе голови и еве барса ме спаси што прима гол, ја имав 3+.. ајде исто и за утре пишај ке те следам може пак ке искомбинирам нешто
позз
За на поправните изгледа прашваIma brate ne se sekiraj, pola Makedonija City gi preeba
Norwich ne iskochi, a bash nea najdov da ja pisham od toa listata shto ja imashe objaveno.. My luck in a nutshellMilo mi e sto si poslusal
Site natprevari iskocija osven edna koja ne e odigrana
znaci deneska od 10- 10 ispadnaa.
Za utre ke gi postiram malku pokasno natprevarite sto ke bidat selektirani, proverete vo Bloggot pokasno CLICK
pa ovie 1+ cela se igrani, kaj nas vo kladilnicite ne ni postoi kako igra ova ili jas ne sum vo tekMilo mi e sto si poslusal
Site natprevari iskocija osven edna koja ne e odigrana
znaci deneska od 10- 10 ispadnaa.
Za utre ke gi postiram malku pokasno natprevarite sto ke bidat selektirani, proverete vo Bloggot pokasno CLICK
Ќоро и сакато може да погоди 1+Ме прееба Питерборо мене, Барселона 4+, Челзи НГ и ја опнав Питерборо Т22+ тибам глупото створенње што сум[DOUBLEPOST=1413925739][/DOUBLEPOST]
pa ovie 1+ cela se igrani, kaj nas vo kladilnicite ne ni postoi kako igra ova ili jas ne sum vo tek
па и мене ми е тоа зборот, 1+ прво по 1.2 се коеф, а замисли колку би биле на цела 1.0001Ќоро и сакато може да погоди 1+
Za mene iskocil, jas gi igram na over 0.5 .Norwich ne iskochi, a bash nea najdov da ja pisham od toa listata shto ja imashe objaveno.. My luck in a nutshell
и колкав коеф има за 0.5?Za mene iskocil, jas gi igram na over 0.5 .
Ti ili si ja igral over 2.5 ili 1x2 ili nekoja druga kombinacija , a da si ja igral over 0.5 ili over1.5 ke ti iskocese
jas ne igram vo nasite kladilnici , igram na Betfair , kade kade ima povisoki koeficienti od bilo koja normalna kladilnica.Ме прееба Питерборо мене, Барселона 4+, Челзи НГ и ја опнав Питерборо Т22+ тибам глупото створенње што сум[DOUBLEPOST=1413925739][/DOUBLEPOST]
pa ovie 1+ cela se igrani, kaj nas vo kladilnicite ne ni postoi kako igra ova ili jas ne sum vo tek
е ок де, не сум видел колку е пример денес за овие што си ги одиграл, ако не ти е тешко пиши ги за 2-3 утакмици[DOUBLEPOST=1413926559][/DOUBLEPOST]П.С си вадел од Betfair pari dosega?jas ne igram vo nasite kladilnici , igram na Betfair , kade kade ima povisoki koeficienti od bilo koja normalna kladilnica.
Pred natprevarot vo prosek e okolu 1.08 do 1.10, ako pocekas nekoja min, se isplaka . Jas sekogas gi sledam vo poluvreme dali nekoja od niv e seuste 0-0. Cekam potoa do 50min , najkasno do 55 min go igram istiot natprevar, no vo 55 min, koeficientot e veke nad 1.50и колкав коеф има за 0.5?
А ако падне гол до 50та мин ?Pred natprevarot vo prosek e okolu 1.08 do 1.10, ako pocekas nekoja min, se isplaka . Jas sekogas gi sledam vo poluvreme dali nekoja od niv e seuste 0-0. Cekam potoa do 50min , najkasno do 55 min go igram istiot natprevar, no vo 55 min, koeficientot e veke nad 1.50
Ne, seuste nemam vadeno , no ne bi trebalo da ima nikakov problem okolu vadenjeto pari.е ок де, не сум видел колку е пример денес за овие што си ги одиграл, ако не ти е тешко пиши ги за 2-3 утакмици[DOUBLEPOST=1413926559][/DOUBLEPOST]П.С си вадел од Betfair pari dosega?
Ako padne gol do 50 min , togas si go fatil samo prviot vlog " startniot vlog". i ne ja igram povtorno.А ако падне гол до 50та мин ?